גודש בשד שלא עובר במשך כשבוע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גודש בשד שלא עובר במשך כשבוע
    יעל
    09/07/2011

שלום רב
    אני מאוד מודאגת, יש לי גוש בשד שמרגיש בעיקרון כמו גודש ואני מניקה כבר 4 חודשים הנקה מלאה שהולכת טפו טפו מצוין, היו לי הרבה פעמים גדשים אך תמיד הם עברו וכעת הגודש הזה שזה יותר כמו גוש די גדול לא עובר, אני עושה אמבטיות, עיסוי, אפילו שמתי כרית חמה כזאת וזה עדיין לא עובר ואני מתה מפחד שזה גידול...
    חשוב לציין שזה טיפה כואב אבל יותר בזמן מישוש ככה סתם זה לא כואב וגם במישוש זה כואב קצת והחלב יוצא רגיל ואין בעיה בהנקה ובשאיבה שניסיתי גם אותה על מנת להיפטר מהגודש.
    יכול להיות שזה משהו אחר מופיע פתאום ברגע אחד???יש דבר כזה גודש כזה עקשן שלא עובר?
    אני ממש רוצה תשובות ומאוד מודאגת
    תודה רבה
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גודש בשד שלא עובר במשך כשבוע - תגובה

סיגל גולן
    10/07/2011

שלום יעל
    לפעמים יש גוש שמופיע די פתאום. האם נסית לשנות תנוחות בהנקה? פעם תנוחת העריסה, פעם הצידה? אם אין שיפור הייתי פונה לכירורג שד כדי שיזמין אולטרהסאונד לבדוק מה זה בדיוק. העיסוי הכואב וההנקה אמורים לעזור לפרק גוש. תנסי לשים כרוב באופן מקומי רק על הגוש. תעדכני אותי מה שלומך.
    סיגל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו