קשיים בהנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשיים בהנקה
    ג
    09/07/2011

יש לי תינוק בן 5 וחצי חוד'. לאחרונה חזרתי לעבודה והוא במעון. משלים את ארוחותיו עם מוצקים ומטרנה.
    יש לי שתי שאלות:
    1. הוא קם הרבה פעמים בלילה 4-5 יונק מעט ולרוב חוזר לישון. ניסיתי לתת לו בקבוק לפני השינה וגם פעם אחת בלילה בתקווה שזה ישמור על שינה ארוכה יותר זה לא עזר הוא המשיך לקום. היה אפילו יותר גרוע כי משום מה הוא עשה קקי בלילה (מה שלא קרה בהנקה..) והתעורר יותר והיה קשה להרדים אותו..
    האם זה נורמלי לקום כ"כ הרבה? יש מה לעשות עם זה?
    2. יש לי הרגשה שיש לי פחות חלב ממה שהוא זקוק גם אחרי הנקה הוא אכל בקבוק של 120. מצד אחד אני שומעת ורואה שהוא בולע, מצד שני אני לא בטוחה שזה מספיק לו. אולי החזרה לעבודה וחוסר המנוחה משפיעה? אני לא רוצה להפסיק להניק האם יש דרך ל"העשיר" את החלב.
    אודה על תשובתכם.
    ג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשיים בהנקה

הוספת תגובה

• קשיים בהנקה - תגובה

סיגל גולן
    10/07/2011

שלום ג
    הרבה פעמים קורה שתינוק מתעורר יותר פעמים בלילה "לינוק" כשאמא חוזרת לעבודה. הוא פשוט משלים שעות אמא שהיה רגיל לקבל במשך היום. זה בטח לא כל כך מרעב (כך שלא יעזור לתת בקבוק מלא) אלא צורך רגשי להרגיש אותך. סבלנות ויתרגל למצב החדש.
    גם בגלל העבודה (את פחות במנוחה) וגם בגלל שאת לא שואבת בעבודה, יכול מאוד להיות שיש פחות חלב. אם את יכולה להוסיף שאיבה אחת או שתיים ביום זה יכול לעזור. את לא צריכה כלום להעשרת החלב אלא להגברת הכמות.
    בהצלחה
    סיגל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו