מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הנקהמיכל08/01/2008
שלום רב
ביתי בת 4 וחצי חודשיםניזונה רק מהנקה. נולדה 2850 ג', עלתה בהתאם לעקומה שלה עד גיל חודשיים, אז שקלה 4420. בשל סיבות שונות היא לא נשקלה במשך חודשיים ונשקלה רק בגיל 4 חודשים אז שקלה 5020. - ירדה עקומה ועלתה 600 ג' בחודשיים! (שבוע לפני השקילה היתה חולה בדלקת אוזניים). היא ילדה מקסימה, חייכנית, מתפתחת כפי גילה. החל מכמעט 3 חודשים היא ישנה לילה שלם (מ- 9 בערב עד 6 בבוקר). לאחרונה אני לא מצליחה כמעט לשאוב- אני שואבת 50 כשבער שאבתי 120.
האם הירידה בחלב היא שגרמה לעלייה מועטה במשקל? האם צריך להעיר אותה בלילה או להמשיך להניק אותה כשהיא מתעוררת?
תודה מראש מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה למיכל,
ג'ניס זאוסמר09/01/2008שלום רב,
סביר להניח שחוסר אוכל הוא זה שגרם לה לירידה במשקל. תינוק בגיל שלה לא אמור לרדת במשקל או בעקומה.
כיף שיש ילדה שמחה ,תהני ממנה ומקסים מצידה שהיא ישנה כל כך טוב - לא כל כך שכיח.
אני מאוד ממליצה להמשיך להניק אותה אבל לעקוב צמוד אחר משקלה .
אם היא לא עולה כראוי אין ברירה אלה לתת לה תוספות.
תשאבי עם מכשיר מאיכות מעולה, תקחי חילבה והניקי אותה הרבה משך היום.
תודיעי לי מה קורא בהמשך,
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)