ציצי כמוצץ לשינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציצי כמוצץ לשינה
    דלית
    10/07/2011

יש לי תינוקת בת 5 חודשים והיא משתמשת בי כמוצץ לשינה.
    מוצץ ממש היא מסרבת לקחת, וכל השכבה לישון יש בכי וצעקות עד שאני מחברת אותה לציצי.
    מצד אחד קשה לי לשמוע אותה מקטרת ובוכה ואני נשברת בסוף, ומצד שני אני מושבתת ככה וזה שואב ממני את כל האנרגיות.
    בלילות האחרונים היא מתעוררת ונשארת ערה למשך שעה שעתיים ולא נרדמת חזרה גם אחרי האוכל, אלא רק אחרי מספר פעמים של הנקה (בסה"כ היא גם לא רעבה אז אולי גם היא מתוסכלת מזה שהיא רוצה למצוץ אבל היא לא רעבה).
    מה אפשר לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציצי כמוצץ לשינה

הוספת תגובה

• ציצי כמוצץ לשינה - תגובה

סיגל גולן
    10/07/2011

הי דלית
    אני מקוה שאת מבינה שזו לא בדיוק שאלה ליועצת הנקה. זה יותר שאלה של גבולות. אפשר להמשיך לעבוד איתה על נושא המוצץ--לנסות סוגים שונים--ולהכניס את המוצץ לחך העליון שלה--לא ללשון. לשבת על כדור פיזיו תוך כדי אם יש לך. סבלנות ונחישות
    אפשר לתת לה בקבוק של חלב שאוב בלילה ולהגיד לה שאין פטמה של אצא למצוץ בלילה. זה יהיה כרוך בכך שאת ממש מחליטה לעשות את המבצע ושאין אפשרות שתשברי. להיות לידה, גם אם היא בוכה, לשים יד עליה שתדע שאת שם ושומרת עליה, אבל השד של אמא הלך לישון. אני בטוחה שתמצאי את הדרך שלך.
    סיגל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו