מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פטמות אדומות ומגורותג11/07/2011
שלום,
הקטנצ'יק שלי בן 3 חודשים (היום!), ואני שואבת לו חלב. מכיון שהוא אוכל 90% חלב שלי- אני שואבת די הרבה- בין 8 ל 10 שאיבות ביממה.
לאחרונה הפטמות של כואבות נורא בשאיבה, והן גם מגורות מאוד. לא יודעת אם זה קשור אבל הייתה גם תקופה שהיתה צריבה בשד לאחר השאיבה - אולם זה עבר.
זה מאוד כואב וגורם לי לשאוב הרבה פחות, מה שחבל כי לא הייתי רוצה לעבור לתמ"ל בשלב הזה ואם לא היה כל כך כואב לי הייתי ממשיכה לשאוב עוד 3 חודשים.
ממה נובע וכיצד ניתן לטפל?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטמות אדומות ומגורות - תגובה
סיגל גולן11/07/2011שלום ג
לפי מה שאת מספרת יכול להיות פטריה שגורמת לך לכאב הזה. כדאי לאבחן אצל רופא ואם כן לקבל את הטיפול הדרוש. מה שעוד עולה לי כאופציה זה שיש חיכוך של הפטמה בתוך החצוצרה של המשאבה וזה גורם לגירוי לאורך זמן. אולי את צריכה חצוצרה עם כותר יותר גדול. עם איזה משאבה את שואבת?
בכל אופן--השאלה שלך יכולה לקבל את התשובה והטיפול הכי טובים עם יעוץ מקצועי כשמישהו רואה על מה מדובר.
בהצלחה
סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטמות אדומות ומגורות
ג11/07/2011הי סיגל
אני שואבת עם לקטינה.
איך נראית פטריה על השדיים והאם אפשר לטפל בה ללא רופא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטמות אדומות ומגורות - תגובה
סיגל גולן11/07/2011הי ג
ללקטינה אפשר לקנות חצוצרות עם כותר יותר גדול
פטריה נראית לרוב כאירוע על העור--ורוד, מגורה, לפעמים מבריק
אפשר לנסות כמה דברים לפני פניה לרופא--
1. לקחת פרו-ביוטיקה ולהוריד מהתזונה סוכר לבן, קמח לבן ושמרים
2. לנסות לשטוף את הפטמות עם חליטת רוזמרין ומרווה, מספר פעמים ביום אחרי הנקה ו/או שטיפה עם תמיסת מים וחומץ
3. גם אלוורה אנטי-פטריתי: אפשר לנסות אלוורה (ישר מהעלה של הקקטוס) ולשטוף עם מים לפני הנקה.
4. יש דיווחים על שיפור עם שימוש בתמצית גרעיני אשכוליות שקונים בבית טבע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)