מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניהול הנקהפישפט09/01/2008
שלום, בני בכורי בן 4 חודשים. משקל לידה 2.700 משקל בגיל 4 חודשים 6.500. הנקה מלאה. לא חזרתי לעבודה עדיין. לפני כחודש לערך החל לישון לילות שלמים לסירוגין (בשבוע נניח 2-3 לילות קם באמצע). בבי"ח היתה יועצת הנקה ומאז אני מניקה כפי שהוסבר לי. 2 צדדים כל הנקה לפי דרישה. הקטן יונק יפה ללא בעיות. בתחילה ינק כל 3 שעות ובחודש האחרון אולי קצת יותר מחודש הוא יכול לינוק כל שעה וחצי או כל שעתים- שלוש, בקיצור אין חוקים. גם ללילות השלמים אין חוקים, לא משנה איך ההנקה מתנהלת ביום אני אף פעם לא יודעת אם יקום או לא. הוא הולך לישון ב19:30-1900 וקם או ב2400 או ב-2 או ב- 5 או ב6 כלומר הכול נורא מבולבל. הבעיה היא שאם הוא ישן לילה שלם אז אני לא. אני קמה ב-4:30 עם חזה גדוש וכואב. אני לא מתלוננת על השינה הטובה שיכולה להיות לי אבל שואלת :ראשית- האם זה תקין או שמע משהו בניהול ההנקה שגוי, שנית- הבנתי מקריאה שלא כדאי לשאוב כדי לא לבלבל את הגוף(משק החלב)- אני מוציאה מעט בכיור- זה תקין? שלישית- זה מתאזן?? כלומר יכול להיות משהו קבוע בשעות בהן מתעורר (או לא - הלואי)?
אודה על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לפשפט
ג'ניס זאוסמר09/01/2008שלום רב,
את מתארת הנקה טובה, תקינה ונורמאלית והרבה היו רוצים הנקה כזאת. סדר , בדרך כלל לא הולך יד ביד עם הנקה מסיבות מרובות. כמות החלב תתאזן ותרגישי את זה בקרוב.
אם את מלאה עד לאי נוחות - תמשיכי לעשות בדיוק את מה שאת עושה. בדרך כלל אין צורך לשאוב מעבר למעט סחיטה לקבלת הקלה מהמלאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)



