גודש בחלב בלי סוף!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גודש בחלב בלי סוף!
    שרית
    11/07/2011

הי!
    אני כשבועיים לאחר הלידה, נהנית ואוהבת להניק את ביתי הקטנה.
    אבל,
    החלב פשוט נוטף בלי סוף! אני לא רוצה להתלונן כי יש מספיק נשים שרוצות להניק ולא יכולות, ואני ברוך ה' בורכתי בשפע..אבל שפע! אני צריכה להחליף פדי הנקה כל מס' שעות כי הם פשוט ספוגים! יצאתי מהבית לשעתיים וכל החולצה שלי התמלאה בחלב כך שהוא ממש נטף על הרצפה...
    אני מניקה כל שעתיים-שלוש. פעם ביום אני גם שואבת (תוך פחות מרבע שעה יש 180 מ"ל) ובמקלחת אני עומדת שעות ומרוקנת את השדיים...
    זה כואב ומתיש, והחזה שלי פשוט ענק!!
    מה אפשר לעשות כדי שהגודש ייפסק? זה אמור להירגע בזמן הקרוב או שככה זה יישאר עד שאפסיק להניק?
    עזרה בבקשה!!!!
    נ.ב. אני אחרי ניתוח קיסרי, וגם בביה"ח האחיות היו המומות שמיד התחלתי לשאוב ויצא הרבה חלב...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גודש בחלב בלי סוף!

הוספת תגובה

• גודש בחלב בלי סוף! - תגובה

סיגל גולן
    11/07/2011

שלום שרית
    האמת הרבה יולדות יקנאו בך והשפע שיש לך. את יכולה להשתמש בכרוב בזהירות כדי להוריד את הגודש קצת. אפשר גם במצב שלך לשתות תה עם נענע ומרווה. שוב, בזהירות כדי לא להגיע לבעיה של חוסר. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו