מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הנקה, שאיבה וחזרה לעבודהמיכל13/07/2011
שלום רב,
בספטמבר אני חוזרת לעבודתי. בתי, שתזונתה כרגע היא הנקה מלאה בלבד תהייה בספטמבר בת חמשה חודשים ושבוע. ברצוני להמשיך בהנקה מלאה.
אני מודאגת מאוד, כיוון שכאשר אני שואבת (אני לא עושה זאת הרבה) כמעט ולא יוצא לי חלב (גם לאחר הפסקה של ארבע שעות) בעוד שבהנקה אני רואה כי יוצא חלב והתינוקת עולה יפה במשקל.
כאשר אחזור לעבודתי (6 שעות בכל יום) אני אהיה חייבת לשאוב לבתי לפחות ארוחה אחת ביום. מה עושים??? המשאבה שברשותי היא מדלה מיני אלקטריק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנקה, שאיבה וחזרה לעבודה - תגובה
סיגל גולן13/07/2011שלום מיכל
כל הכבוד על ההנקה עד עכשיו והרצון להמשיך לספק את החלב שלך לבתך.
אני ממליצה לשדרג את המשאבה לרצינית יותר. המשאבות הנוספות של אותה חברה, מדלה, טובות יותר ומחזיקות מעמד לתווך יותר ארוך. אם ביכולתך לקנות או לשכור משאבה דו-צדדית גם תוכלי להקטין את הזמן של השאיבה בעבודה וזה יעזור לך לשמור על ייצור חלב.
צריך לקחת בחשבון שהגוף צריך להתרגל לשאיבה--זה מאוד שונה לשחרר חלב למכונה מאשר לפה של תינוקת מתוקה. ככל שתתרגלי לפני החזרה לעבודה סביר להניח שיהיה יותר קל לגוף שלך להוציא את המנה הנדרשת. אם תרצי לדבר איתי על סוגי המשאבות, המחירים, איפה משיגים וכו, תרגישי חופשיה להתקשר.
סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)