הנקה, שאיבה וחזרה לעבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הנקה, שאיבה וחזרה לעבודה
    מיכל
    13/07/2011

שלום רב,
    בספטמבר אני חוזרת לעבודתי. בתי, שתזונתה כרגע היא הנקה מלאה בלבד תהייה בספטמבר בת חמשה חודשים ושבוע. ברצוני להמשיך בהנקה מלאה.
    אני מודאגת מאוד, כיוון שכאשר אני שואבת (אני לא עושה זאת הרבה) כמעט ולא יוצא לי חלב (גם לאחר הפסקה של ארבע שעות) בעוד שבהנקה אני רואה כי יוצא חלב והתינוקת עולה יפה במשקל.
    כאשר אחזור לעבודתי (6 שעות בכל יום) אני אהיה חייבת לשאוב לבתי לפחות ארוחה אחת ביום. מה עושים??? המשאבה שברשותי היא מדלה מיני אלקטריק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הנקה, שאיבה וחזרה לעבודה

הוספת תגובה

• הנקה, שאיבה וחזרה לעבודה - תגובה

סיגל גולן
    13/07/2011

שלום מיכל
    כל הכבוד על ההנקה עד עכשיו והרצון להמשיך לספק את החלב שלך לבתך.
    אני ממליצה לשדרג את המשאבה לרצינית יותר. המשאבות הנוספות של אותה חברה, מדלה, טובות יותר ומחזיקות מעמד לתווך יותר ארוך. אם ביכולתך לקנות או לשכור משאבה דו-צדדית גם תוכלי להקטין את הזמן של השאיבה בעבודה וזה יעזור לך לשמור על ייצור חלב.
    צריך לקחת בחשבון שהגוף צריך להתרגל לשאיבה--זה מאוד שונה לשחרר חלב למכונה מאשר לפה של תינוקת מתוקה. ככל שתתרגלי לפני החזרה לעבודה סביר להניח שיהיה יותר קל לגוף שלך להוציא את המנה הנדרשת. אם תרצי לדבר איתי על סוגי המשאבות, המחירים, איפה משיגים וכו, תרגישי חופשיה להתקשר.
    סיגל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו