דנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דנה
    דינה
    09/01/2008

יש לי תינוקת בת חודש ושלושה שבועות, מה שקרה זה שאחרי שבועיים מהולדתה עלה אצלי החום ל40 מעלות בגלל שהיה גודש וכאבים בשד הימני הרופאה הפנתה אותי לבית חולים בשל לעשות שאיבה אבל שם בדקו אותו ואמרו שזה עובר ואין צורך אפילו לשאוב כי במידה ושואפים זה יכול להגדיל את כמות החלב בשד ואז מה לעשות זה לתת לה לאכול מאותו שד הרבה.אז חזרתי הביתה ויום אחרי החום נעלם וגם הגודש נעלם אבל מאז יומיים יש כאבים בשד השמאלי מתחת לפיטמה אני מרגישה שיש גודש אבל אני לא מרגישה שהשד מלא , מה שקורה שאני פתאום רועדת מקור עד שאני לוקחת אקמול וזה נעלם ושוב אחרי כמה שעות זה חוזר ,מה את מציעה לי האם לפנות שוב לרופאה או שזה נעלם לבד.רציתי לציין שאתמול עשיתי מסאג בשד אבל זה לא עזר.
    שאלתי השנייה היא שהבת מתקופה לא קצרה ובמיוחד משעה תשע בלילה היא דורשת לאכול כל שעה אפילו חצי שעה עד שעה 1 בלילה שזו השעה שהיא רגלה להירדם בה ואם אני לא נותנת לה היא מתחילה לבכות בצרחות , האם לתת לה או לא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דנה

הוספת תגובה

• תשובה לדנה

ג'ניס זאוסמר
    09/01/2008

שלום דנה,
    צר לי שאת לא חשה בטוב וחבל שלא אפשרו לך לשאוב.
    במצב כזה הטיפול הטוב ביותר הוא לרוקן את השד - יניקה,שאיבה......
    משאיבה פה ושם אין כל אפשרות להשפיע על כמות החלב, רק שאיבות מרובות וגם לאורך זמן.
    אם הום נמשך את חייבת לפנות לרופא ולקבל אנטיביוטיקה - כמובן להמשיך להניק.
    יתכן ויש לך זיהום כתוצאה מפצעים שנוצרו מיניקה לא תקינה שהיה או עדיין לא טובה.
    ייתכן ויש כבר בעקבות זה ירידה בתפוקת החלב - גם דלקת, זיהום וגודש - עלולים לגרום לירידה במות החלב.
    ולכן עליך קודם כול לטפל בדלקת, להניק הרבה .
    כאשר תרגישי טוב תתחילי להוסיף שאיבות להגברת החלב ולשם מתן תוספות ותקחי 3 כמוסות של חילבה שלוש פעמים ביום.
    בהצלחה,
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו