מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה לא מומלץ לאכול ולשתות בזמן הנקהשירן17/07/2011
מה לא מומץ לאכול ולשתות בזמן הנקה? כדי למנוע היווצרות גזים אצל התינוקת (יש לי תינ וקות בת חודש וחצי).
האם יש הגבלה על כמות הביצים שאפשר לאכול?
כעיקרון אני נמנעת ממשקאות מוגזים, מפירות כמו ענבים ודובדבנים, מכרוב טרי (לא מבושל),משוקולד,
אני שותה 3-4 כוסות תה עם חלב, ומים אני שותה בערבוב של סירופ כלשהו מאחר ואני לא יכולה לשתות מים בלבד.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה לא מומלץ לאכול ולשתות בזמן הנקה - תגובה
סיגל גולן17/07/2011שלום שירן
אין הרבה הגבלות על תזונת היולדת. יש הרבה מיטוסים, אבל רובם רק מיטוסים.
מותר לשתות מוגז. הגזים יצאו דרך "גרעפס" כי האוויר הזה יודע רק לעלות למעלה. את יכולה לאכול פירות ולשתות תה. אם יש "גזים" לתינוקת (כאבי בטן) רוב היום ולא רק מספר שעות ביום, את יכולה להוריד את נושא חלב פרה ומוצרי חלב לגמרי מהתפריט ולראות אם יש שיפור.יש אמהות שמדווחות על שיפור אחרי שהורידו אורז. לא צריך להיות בעיה עם ביצים. בשוקולד יש קופאין ש"מעיר" את התינוקת וגם יותר קשה לה לעכל, אז מומלץ להמעיט בכל מה שיש בו קופאין.
מומלץ לא לשתות תה עם נענע או מרווה כי הם יכולים לייבש במידה מסוימת את החלב.
מקוה שזה יעזור לך
סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)