טיסה לחו"ל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיסה לחו"ל
    שרון
    17/07/2011

שלום,
    יש לי תינוק בן 3 חודשים, הוא יונק בלבד.
    יש לנו הזדמנות לטוס לחו"ל לפני החזרה לעבודה ואנחנו מתלבטים אם לטוס איתו או בלעדיו
    המחשבה היא לטוס רק לכמה ימים בין 4 ל5 בלבד וכשהוא יהיה בן 4 חודשים
    הייתי שמחה לדעת במידה ונחליט לטוס בלעדיו - מה עושים בנוגע להנקה?
    חשוב לי לציין שהוא אוכל גם חלב שאוב מבקבוק (לעיתים רחוקות) ומקבל את זה בצורה טובה.
    האם יכול להיות מצב שמשך 4 הימים שאיעדר הוא יתרגל לבקבוק ולא ירצה לינוק כשאחזור?
    אני מאמינה שאשאב כאהיה בחו"ל - אך בתדירות נמוכה יותר - האם לאחר 4 ימים אוכל לחזור לייצר חלב בכמות הרגילה?
    והאם זה בכלל ריאלי להצליח לשאוב לו חלב מראש ל 4 ימים (ולהקפיא כמובן) ואם כן איך עושים זאת?
    סליחה על ההצפה בשאלות, אשמח לעזרה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיסה לחו"ל

הוספת תגובה

• טיסה לחו"ל - תגובה

שרית פאר
    17/07/2011

שלום שרון,
    ההחלטה האם לקחת את התינוק אינה קשורה להנקה...
    בהחלט יש אפשרות לשאוב ולהכין לתינוק מספיק מנות ע"י שאיבה יומיומית - במידה והתינוק אוכל רק מצד אחד, לשאוב מהצד השני ובמידה ויונק משני הצדדים לשאוב לאחר ההנקה ולאסוף לאורך 24 שעות, לחלק למנות ולהקפיא.
    בחו"ל מומלץ לשאוב באותה תדירות בכדי שלא תהיה ירידה בתפוקה וגודש, יכולה להיות ירידה משמעותית בכמות החלב במידה ולא תשאבי מספיק לאורך 4 ימים.
    מבחינת ההנקה כמובן שמומלץ לקחת את התינוק איתך...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו