כאב בהנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב בהנקה
    ליאת
    18/07/2011

שלום!

ילדתי בשעה טובה שבוע שעבר בת מתוקה. העניין הוא שההנקה מאוד כואבת לי. כמו כן, כואבות לי הפטמות גם בלי ההנקה וקשה לי כל נגיעה שם.

אצל הבת הגדולה שלי (הנקתי עד גיל שנה וקצת) כאב לי מאוד גם כן- עד שהיא הייתה בערך בת חודשיים. התייעצתי בזמנו עם יועצת הנקה שלימדה אותי החזקה ותנוחה וכו' אך זה עדיין כאב תקופה ארוכה כאמור.

יש דרך כלשהי להקל על הכאב? אציין גם שהמשחות לא עוזרות לי והכאב הוא גם מגודש.

תודה מראש

ליאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב בהנקה

הוספת תגובה

• כאב בהנקה - תגובה

סיגל גולן
    18/07/2011

הי ליאת
    אם את בהירת עור, בלונדינית או ג'ינג'ית, יכול להיות שאת יותר רגישה ולוקח יותר זמן עד שהכאבים חולפים. כמה הצעות: לבדוק אצל יועצת הנקה (אולי אחרת הפעם) אם אולי לתינוקת יש לשון קשורה שיכול לגרום להמשך כאבים. לבדוק שוב תפיסה טובה. לנסות תונוחות שונת. להשתמש בקונכיות של מדלה, ולא להשתמש בפדים חד פעמים (הם עשויים מנייר שנדבק כל פעם מחדש לפצע ופותח אותו מחדש כשמורידים את הפד). אני מקוה שתתחילי להנות מההנקה בקרוב!
    סיגל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו