הנקה +סימילאק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הנקה +סימילאק
    אור
    19/07/2011

היי.
    אני מניקה את בני בן ה3 שבועות ומשלבת לו גם סימיליאק מכיוון שנראה לי שהוא לא שבע
    האם יש מצב שהשילוב הזה יוצר אצלו גזים וגורם לו לאי שקט.
    אשמח להסבר ולייעוץ האם באמת הוא זקוק לשילוב של הסימילאק מכיוון שכעת הוא שוקל 2.700 ובבית חולים ייעצו לי לשלב.
    אשמח לתשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הנקה +סימילאק

הוספת תגובה

• הנקה +סימילאק - תגובה

סיגל גולן
    22/07/2011

הי אור
    לרוב התינוקות יש "גזים", כאבי בטן בחודשים הראשונים במידה מסוימת. חלב אם מתעכל יותר בקלות ונחשב כגורם פחות כאבי בטן. בבית חולים הרבה פעמים מציעים לתת תוספת לתינוק ששוקל פחות משלושה ק"ג כי רוצים שיתחזק. התוספת הטובה ביותר שאפשר לתת לתינוק היא חלב אם שאוב. זה גם נותן לו יותר וגם מגביר את כמות החלב (אצם השאיבה בין הנקות). תתחילי לשאוב עם משאבה רצינית בין כל הנקה להנקה. את לא "תקחי" ממנו את החלב של ההנקה, את פשוט תגבירי את הכמות הכוללת שהשד מייצר. הכי מקצועי היה להפגש עם יועצת הנקה מוסמכת באזור מגוריך כדי לבדוק את התפיסה ומעבר החלב, ולדבר על אופציות נוספות להגברת החלב כדי להחליף את הפורמולה בחלב אם ולאט גם לרדת מהתוספת ורק להיניק.
    בהצלחה
    סיגל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו