מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יונקת כל שעתייםאפרת21/07/2011
שלום. בתי בת חודשיים, ניזונה מהנקה מלאה. רוב היום אינה שקטה, מרבה לבכות. מטופלת לריפלוקס. (זנטק). במשך הלילה פותחת פערים יפים (19:00 הנקה עד 01:00 או יותר ושוב הנקה אחרי 3-4 שעות עד הבוקר). אבל במשך היום יונקת כל שעתיים. כבר אחרי שעה וחצי צורחת ומחפשת, מתקשה להירדם ובעיקר עושה המון קקי. אני חוששת שהיא רעבה או לחילופין אני מעמיסה לה על הקיבה והיא סובלת מהבטן. האם למישהי יש דעה או עצה? אציין גם שפרקי הזמן בהם נינוחה קצרים מאד ואינה מסוגלת להירדם עצמאית. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
אפרת21/07/2011שכחתי לציין שאני שיניתי תזונה כדי להקל עליה וכרגע בלי מוצרי חלב כבר שבועיים. ומאז גם עלתה כמות היציאות שלה וקטן טווח ההנקה. האם קשור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לציין - תגובה
סיגל גולן22/07/2011שלום אפרת
לא חושבת ששינוי התזונה שלך משפיעה על מספר ההנקות שלה. יציאות זה סימן מצוין שהיא אוכל טוב! איך העליה במשקל שלה?
אם היא עושה הפסקות גדולות בלילה זה מאוד הגיוני שהיא תוכל לעתים קרובות ביום. כל שעתיים זה לגמרי סביר. גם שעה וחצי. אל תמשכי אותה עד שעתיים אם היא מבקשת קודם. אולי תנסי למשך שעתיים רצוף לתת לה מצד אחד ורק אחרי שעתיים לתת מהצד השני. אולי כך תהיה יותר שבעה ומרוצה. את לא יכולה להעמיס עליה בהנקה. היא לא תינק אם זה לא מתאים לה. עוד קצת הנקה ועוד קצת הנקה יכול לעזור לה עם כאבי הבטן. בכלל עם רפלוקס מומלץ להיניק לעתים קרובות.
מקוה שזה עזר
סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד משהו קטן
אפרת22/07/2011תודה רבה. טוב "לשמוע" מה שכתבת, זה מרגיע אותי. נראה לי עולה יפה במשקל. בחודש ראשון עלתה ק"ג (!) ושבוע הבא שקילה בטיפת חלב. לפי הבית עלתה כ-600 גרם. אני אשתדל להיענות לפי דרישה. עליי לציין כי אני מניקה הנקות קצרות יחסית בשל עצת הגסטרו לריפלוקס וכשאני מרגישה שהיניקות הן יניקות מוצץ. אם לוקחת המוצץ אני מפסיקה הנקה. אם לא ומחפשת - מה שלרוב לא קורה- אז אני מחדשת הנקה. אני מקווה שהפערים יגדלו כי אני לא מצליחה לשאוב הרבה ובגלל תכיפות ההנקות לא יכולה להשאיר עם אחרים.
תודה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)