מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלרגיה בהנקהטלי25/07/2011
שלום רב
בני בן שלושה חודשים יונק הנקה מלאה בלבד. היום היה לו כתם אדום בקרקפת ובחצי צד בצוואר עד קו הפנים. זה לא היה כמו פריחה אלא כמו כוויה (אדום אש). הלכנו לרופא והוא אמר שזו איזושהי תגובה אלרגית. הכתמים ירדו לאט.
רציתי לדעת האם תיתכן תגובה אלרגית שכזו בהנקה למשהו חדש שאני אכלתי? אכלתי אתמול קיווי פעם ראשונה בהנקה.
אני שומרת מאד ואוכלת כל יום כמעט אותו דבר כדי שבני לא יסבול מכאבי בטן, האם זה זה נכון?
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה בהנקה - תגובה
סיגל גולן27/07/2011שלום טלי
כאבי הבטן של בנך אמורים לחלוף בקרוב ותוכלי לאת לאת להסיף מאכלים לתפריט שלך.
בהחלט יכול להיות שליצ'י הביא לו תגובה כזו. זה סוג פרי טרופי ויש יותר תגובות לפירות האלו. יכול גם להיות שזה לא היה מזה אלא ממשהו בסביבה אבל ליתר בטחון לא הייתי אוכלת ליצ'י בתקופה הקרובה.
בהצלחה!
סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם קמצנים?
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)