מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הנקה בלילהקרנית01/08/2011
שלום
בני בן ה3 חודשים (יונק בלבד) החל לרווח בין ארוחות בלילה מהנקה כל 3 שעות הוא עושה בימים האחרונים הפסקה של 7 שעות!! ואחכ ממשיך כל 3 שעות.
בשעות האלה יש לי גודש ואני שואבת פעם אחת בלילה.
שאלתי - האם יהיה עלי להמשיך לשאוב פעם בלילה או שהגוף שלי יתארגן כך שבלילה ייצור החלב יפחת וביום ימשיך כרגיל כל 3 שעות?
ועוד שאלה - אני אמורה לחזור לעבודה בעוד חודש ומעוניינת לא לשאוב בזמן עבודתי (10 שעות ביום) ורציתי לדעת האם יש דבר כזה להניק רק בוקר וערב וימשך לי החלב? או שעל מנת להמשיך להניק יהיה עלי לשאוב במשך היום?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנקה בלילה - תגובה
עדי יותם04/08/2011לא, אין צורך להמשיך ולשאוב כל לילה... הפחיתי את משך השאיבה בהדרגה, לא עד שלא יוצא חלב כלל אלא עד שיש הקלה בגודש.
כך גם לקראת החזרה לעבודה - כשבוע-שבועיים קודם הפחיתי הנקה אחת כל שלושה-ארבעה ימים, שאבי אם יש גודש ותני לתינוק את החלב שאת שואבת (גם אם יהיו רק כמויות קטנות).
כדי לשמר את ההנקה רצוי שהתינוק יקבל בקבוקים מאדם אחר ולא ממך, גם בסופי השבוע. זאת אומרת - אפשר להניק מלא בסופ"ש ובאופן חלקי בשאר הימים. ייתכן שבהתחלה בימי ראשון תרגישי מלאות מציקה - אפשר לשאוב מעט עד להקלה, או לסחוט ידנית. תוך כמה שבועות הגוף בד"כ מתרגל ונעלמת תחושת המלאות המציקה.
בהצלחה ומוזמנת להמשיך לעדכן!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)