הנקה בלילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הנקה בלילה
    קרנית
    01/08/2011

שלום
    בני בן ה3 חודשים (יונק בלבד) החל לרווח בין ארוחות בלילה מהנקה כל 3 שעות הוא עושה בימים האחרונים הפסקה של 7 שעות!! ואחכ ממשיך כל 3 שעות.
    בשעות האלה יש לי גודש ואני שואבת פעם אחת בלילה.

שאלתי - האם יהיה עלי להמשיך לשאוב פעם בלילה או שהגוף שלי יתארגן כך שבלילה ייצור החלב יפחת וביום ימשיך כרגיל כל 3 שעות?

ועוד שאלה - אני אמורה לחזור לעבודה בעוד חודש ומעוניינת לא לשאוב בזמן עבודתי (10 שעות ביום) ורציתי לדעת האם יש דבר כזה להניק רק בוקר וערב וימשך לי החלב? או שעל מנת להמשיך להניק יהיה עלי לשאוב במשך היום?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הנקה בלילה

הוספת תגובה

• הנקה בלילה - תגובה

עדי יותם
    04/08/2011

לא, אין צורך להמשיך ולשאוב כל לילה... הפחיתי את משך השאיבה בהדרגה, לא עד שלא יוצא חלב כלל אלא עד שיש הקלה בגודש.

כך גם לקראת החזרה לעבודה - כשבוע-שבועיים קודם הפחיתי הנקה אחת כל שלושה-ארבעה ימים, שאבי אם יש גודש ותני לתינוק את החלב שאת שואבת (גם אם יהיו רק כמויות קטנות).

כדי לשמר את ההנקה רצוי שהתינוק יקבל בקבוקים מאדם אחר ולא ממך, גם בסופי השבוע. זאת אומרת - אפשר להניק מלא בסופ"ש ובאופן חלקי בשאר הימים. ייתכן שבהתחלה בימי ראשון תרגישי מלאות מציקה - אפשר לשאוב מעט עד להקלה, או לסחוט ידנית. תוך כמה שבועות הגוף בד"כ מתרגל ונעלמת תחושת המלאות המציקה.

בהצלחה ומוזמנת להמשיך לעדכן!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו