מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- השתוללות בזמן ההנקהדנה05/08/2011
שלום,
בני בן חודש ושבוע אוכל מהנקה ובקבוק שאוב (כל יום 2 בקבוקים כיון שלא עלה הרבה במשקל)
בשבוע האחרון שאני מניקה אותו אחרי 5-10 דקות הוא מתחיל להשתולל להתפרע ולבכות ומראה סימנים שהוא לא מצליח לתפוס את הפיטמה.
אני מנסה להרגיע אותו ולקרב אותו לפיטמה והוא לא מצליח להמשיך אז אני פשוט עובררת לציצ השני.
האם זה בסדר? הוא מגיע ל"קינוח" בהנקה?הוא אוכל את החלב הבריא יותר?וממה נובעת ההשתוללויות האלו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתוללות בזמן ההנקה - תגובה
עדי יותם05/08/2011אם את מצליחה לחבר אותו להנקה בסופו של דבר - מצוין!
ייתכן שהקושי נובע ממתן הבקבוקים. תינוק יכול לעבור מן השד לבקבוק ובחזרה ללא בעיה למשך כמה ימים/שבועות/אפילו חודשים - ואז להתחיל התנהגות דומה לזו שאת מתארת.
אין חלב "בריא יותר". גם החלב של תחילת ההנקה בריא ומצוין ונחוץ בהחלט. פשוט צריך שיהיה איזון בין מה שמכנים לפעמים "חלב קדמי" לבין "חלב אחורי". העיקר שבסופו של דבר הוא יונק צד אחד מנה יפה ומצד שני "קינוח" (ויש תינוקות שיונקים משני הצדדים כמויות דומות). מה שבעייתי הוא רק אם יונק משני הצדדים מעט, ומסיים את ההנקה כשהוא לא מרוצה.
בהצלחה והמשיכי לעדכן!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)