מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זרם חזקאפרת06/08/2011
הי, אמא לתינוק בן 5 שבועות, בימים האחרונים אני שמה לב שיש לי זרימה חזקה דבר הגורם להשתנקות התינוק באמצע ההנקה, בנוסף ברגע שהוא מוציא את הפיטמה מהפה עדיין ממשיך לצאת לי זרם חזק של חלב, האם זה נורמלי? האם יש דרך למנוע את הזרמים החזקים ( אני חוששת שבמידה ואני אצא עימו מהבית וארצה להניק בחוץ תיגרם לי מבוכה מ"ההשפרצות" של החלב ..)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרם חזק - תגובה
סיגל גולן09/08/2011הי אפרת
ככל שהתינוק שלך יגדל ויתחזק יש יותר סיכוי שיוכל להתמודד עם הזרמים החזקים. הכי יכול לעזור לך, לפחות בבית, להיניק אותו בתוחה שבין ישיבה לשכיבה על הגב, והוא מעליך. כוח המשיכה ממתן את הזרמים במידה מסוימת. את יכולה גם לנסות לשאוב דקה/שתיים לפני שאת מחברת אותו, כך שהזרמים הכי חזקים יעברו והוא יתחבר על זרם פחות חזק. אם את מניקה מחוץ לבית, תחזיקי חיטול בד לידך כדי לספוג את הזרמים, או שתצאי עם בקבוק של חלב שאוב.
בהצלחה!
סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אפרת11/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלב שאוב
אפרת11/08/2011האם ישנו הבדל בין חלב שאוב לבין הנקה ישירה??? (מבחינה רפואית, מבחינת רכיבי החלב.., בעבר היו אומרים שההנקה עצמה עוזרת לגבי דלקות אוזניים וכד')
האם אפשר לתת חלב ישר מהמקרר?
כיצד עליי לדעת כמה חלב יש לשאוב בכל פעם??
תודה (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)