זרם חזק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זרם חזק
    אפרת
    06/08/2011

הי, אמא לתינוק בן 5 שבועות, בימים האחרונים אני שמה לב שיש לי זרימה חזקה דבר הגורם להשתנקות התינוק באמצע ההנקה, בנוסף ברגע שהוא מוציא את הפיטמה מהפה עדיין ממשיך לצאת לי זרם חזק של חלב, האם זה נורמלי? האם יש דרך למנוע את הזרמים החזקים ( אני חוששת שבמידה ואני אצא עימו מהבית וארצה להניק בחוץ תיגרם לי מבוכה מ"ההשפרצות" של החלב ..)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זרם חזק

הוספת תגובה

• זרם חזק - תגובה

סיגל גולן
    09/08/2011

הי אפרת
    ככל שהתינוק שלך יגדל ויתחזק יש יותר סיכוי שיוכל להתמודד עם הזרמים החזקים. הכי יכול לעזור לך, לפחות בבית, להיניק אותו בתוחה שבין ישיבה לשכיבה על הגב, והוא מעליך. כוח המשיכה ממתן את הזרמים במידה מסוימת. את יכולה גם לנסות לשאוב דקה/שתיים לפני שאת מחברת אותו, כך שהזרמים הכי חזקים יעברו והוא יתחבר על זרם פחות חזק. אם את מניקה מחוץ לבית, תחזיקי חיטול בד לידך כדי לספוג את הזרמים, או שתצאי עם בקבוק של חלב שאוב.
    בהצלחה!
    סיגל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אפרת
    11/08/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חלב שאוב

אפרת
    11/08/2011

האם ישנו הבדל בין חלב שאוב לבין הנקה ישירה??? (מבחינה רפואית, מבחינת רכיבי החלב.., בעבר היו אומרים שההנקה עצמה עוזרת לגבי דלקות אוזניים וכד')

האם אפשר לתת חלב ישר מהמקרר?

כיצד עליי לדעת כמה חלב יש לשאוב בכל פעם??

תודה (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו