מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הנקה ושינהענת06/08/2011
שלום,
בני בן 3 חודשים ניזון מהנקה מלאה.
במשך היום אוכל כל שעתיים וחצי בממוצע ובלילה מצליח לישון 5-7 שעות רצופות.
מה טוב יותר עבורו לדעתך:
אוכל ב19:30 פלוס מינוס - אמבטיה - שינה (יוצא שהולך למיטה באזור 21:00)
ואז מתעורר לאכול ב01:00/02:00 ושוב ב04:00/05:00
או למשוך אותו ער עד אכילה נוספת באזור 22:00 אחרי אמבטיה ואז סביר שיתעורר רק ב04:00/05:00 ושוב כבר בבוקר באזור 08:00
האופציה הראשונה כנראה טובה לו יותר שכן הוא מקשר בין האמבטיה למיטה ושינה אך מצד שני האופציה השניה מאפשרת לי לילה רציף ושקט...
חשוב לציין שאין לו שעות שינה קבועות במהלך היום ולרוב הוא ישן מעט ביום, אם הוא ישן אז או שהוא עושה שינה אחת ארוכה (שיכולה להיות גם ב18:00 בערב) או שהוא מנמנם פה ושם לאורך היום...
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנקה ושינה - תגובה
סיגל גולן09/08/2011הי ענת
אני בעד להשכיב אותו אחרי טקס אמבטיה בסביבות 19:00 כשידור שבשעה זו הולכים לישון. זה שהוא מתעורר לאכול זה בסדר, אבל אני לא בעד למשוך אותו לארוחה ב 22:00. בכל מקרה את האמא והאינטואיציה שלך טובה כמו כל עצה חיצונית!
בהצלחה
סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)