גזים בהנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גזים בהנקה
    חני
    07/08/2011

בני בן שבועיים וחצי רק יונק ולא רגוע בין הנקה להנקה. הוא יונק בין שעתיים לשלוש, ולאחר כל הנקה הוא לא ישן ולא רגוע אני עושה לו עיסוי ומקפלת לו רגליים לפני כל הנקה ופשוט לא עוזר הוא סובל. אתמול לא הייתה לו יציאה של צואה אחת כל היום למרות ההנקות הבטן היתה נפוחה וקשה ורק בלילה לאחר התעמלות שעשיתי לו הוא שחרר והצליח להירדם. התזונה שלי לדעתי נכונה אני לא מרבה באכילת מוצרי חלב וקפאין גם לא שתייה מוגזת ובכל זאת הוא סובל אני לא יודעת מה לעשות אני לא נחה בכלל וגם הוא לא אני לא רוצה להפסיק את ההנקה. אני צריכה עזרה , התינוק התחיל גזים שבועיים לאחר הלידה , כל כמה זמן הוא צריך לינוק, איך מתגברים שהוא בוכה ומחפש לינוק, יכול להיות שהוא יונק הרבה מן הרצוי אודה לך על תשובתך. (האם לתת לו רק לבכות עד ההנקה הבאה מבלי להניק כל פעם, כי תרופה נגד גזים לא בדיוק עוזרת וקשה לי כל היום להחזיק אותו בידיים.)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גזים בהנקה

הוספת תגובה

• גזים בהנקה - תגובה

עדי יותם
    10/08/2011

נשמע מאוד קשה ומתיש! כל הכבוד לך על ההתמדה בתנאים האלה.
    מומלץ בחום להיפגש עם יועצת הנקה בהקדם האפשרי, כדי שתעריך את יעילות ההנקה, את כמות החלב שהוא יונק, ותוכל לעזור לך בבניית תכנית פעולה שתשמור גם על הכוחות שלך.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו