ירידה בכמות החלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה בכמות החלב
    נורית
    08/08/2011

שלום,
    בני בן 10 חודשים, יונק כבר כחודשיים שלש פעמים ביום - בוקר, אחה"צ (עם חזרתי מהעבודה) ולפני השינה. בשבועיים האחרונים חלה ירידה משמעותית בכמות החלב. מהר מאד אחרי שהוא מתחיל לינוק אני מרגישה שהוא מוצץ ומוצץ אך כלום לא יוצא. בשלב מסויים הוא נהיה חסר מנוחה ונראה מאוכזב, ואחרי עוד כמה ניסיונות מפסיק לינוק. לאחרונה גם קיבלתי מחזור לראשונה מאז הלידה, ואני מניחה שזה קשור לכמות המצומצמת. חשוב לי להמשיך בהנקה עוד כמה חדשים. מה ניתן לעשות כדי להגביר במעט את כמות החלב בשלב זה?

תודה,
    נורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה בכמות החלב

הוספת תגובה

• ירידה בכמות החלב - תגובה

סיגל גולן
    09/08/2011

הי נורית
    כל הכבוד על ההנקה עד עכשיו.
    קבלת מחזור לרוב רק מביא לשינוי בטעם החלב אבל לא לירידה בכמות. אם במקרה היית שוב בהריון זה יכול היה להשפיע על כמות החלב.
    אפשר להגביר את הכמות בדרכים הידועות: תוספת שאיבה להנקות, לקיחת כמוסות חילבה ו/או תוסף אחר להגברת החלב. הנקה במצב של עור לעור. בדיקה שאת שותה מספיק ונחה מספיק.
    בהצלחה
    סיגל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו