סרבנית בקבוקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרבנית בקבוקים
    רננה
    09/08/2011

שלום בנות , צריכה עצה אם למישהי יש מה לחדש למרות שחקרתי,שאלתי וניסיתי כמעט הכל.
    הקטנה שלי בת 5 חודשים , שהיתה קטנה (עד חודש וחצי) לקחה ארוחה אחת ביום מבקבוק אבל כנראה שכחה , בכל מקרה בתחילת ספטמבר אני חוזרת לעבודה והיא הולכת למטפלת (עם עוד 2 תינוקות) . בחודש האחרון מנסה לתת לה תמ"לים ו/או שאוב בכל מיני שיטות , שעות , בקבוקים שונים וכו וכו ונראה שהעניין לא רק משתפר אלא היא מפתחת אפילו ממש אנטי לנושא , הצלחנו כמה פעמים אבל זה כבר לא קורה יותר בשבועיים האחרונים.
    אני יודעת שחשוב שמישהו אחר חוץ ממני יתן לה אבל זה לא אפשרי כל כך מכל מיני סיבות .
    רציתי להרגיל אותה לבקבוק כך שיהיו לה מעט משברים שאני חוזרת לעבודה אבל נראה שאין ברירה אלא לחכות ולעשות זה בזמן אמת עם המטפלת.
    לא הייתי רוצה להפסיק להניק אבל אם לא תהיה ברירה זו יכולה גם להיות אפשרות לא?
    פשוט להחליט יום אחד אני והיא שאין יותר ציצי? נשמע קשה מאוד , לא יודעת מה נכון לעשות.
    מוצקים היא גם לא כל כך יודעת לקחת כך שקשה לסמוך על זה , אני יכולה לעבוד על זה בזמן שנשאר לי אבל מה קורה עם שתיה , גם בכפית?

אגב גם הלילות שלנו לא משהו , קמה כל שעה וחצי שעתיים , לעיתים רחוקות 3 ו-4 שעות וזו גם סיבה אולי ללמד אותה לאכול מבקבוקכך שהבעל גם יקום ו/או תאכל תמל שיהיה לה יותר משביע כי אין מצב שאני מניקה אותה כך בלילות והולכת לעבודה ליום מלא.

אם למישהי איזה עצה שיכולה אשמח לעזור ,
    המשך יום טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרבנית בקבוקים

הוספת תגובה

• סרבנית בקבוקים - תגובה

סיגל גולן
    09/08/2011

שלום רננה
    העבודה העקרית היא עם עצמך: איך את מתיחסת לחזרה לעבודה ולהאשרת בתך אצל מטפלת? אחד הדברים הקלים ביותר שיש לתינוק ללמוד בחיים זה לשתות מבקבוק. אם היא לא לוקחת בקבוק היום , סביר להניח שזה לא כי היא לא יודעת איך אלא כי היא לא רוצה/מרגישה את הלחץ שלך/מרגישה את האמביבלנטיות שלך לגבי החזרה לעבודה?
    אני מציעה לעשות הפסקה של מספר ימים בנסיונות. לחזור לנסיונות כשאת מצליחה להוריד את כל הלחץ שאת מרגישה. אפשר גם לנסות לתת לה מכוס ולדלג לגמרי על שלב הבקבוק. זה לא שלב התפתחותי הכרחי.
    גם אם היא תקח בקבוק לפני החזרה לעבודה, זה לא מבטיח שהיא לא תעשה שביתה בימים הראשונים שאת משאירה אותה.
    היא בכלל עוד לא צריכה לקחת מוצקים. ההמלצה של משרד הבריאות היא רק לטעימות לפני גיל 6 חודשים, אבל לא במקום הנקה.
    להפסיק להיניק עכשיו זה לא פתרון בשבילה: המזון הטוב ביותר, הנכון ביותר בשבילה זה חלב אם, לא פורמולה. לא למנוע ממנה את זה בגלל שהיא לא שותה מבקבוק. היא מראה לך שהיא מבינה מה הדבר הכי טוב: חלב אם מהמקור.
    מקוה שזה עזר במשהו. אם תרצי לשוחח על זה יותר, אני מזמינה אותך להתקשר אלי לשיחה מחר.
    סיגל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו