מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמות חלבגילת15/08/2011
היי,אני אמא לבת חודש וחצי ומניקה באופן מלא.אני ישנה טוב,שותה הרבה ואוכלת את כל אבות המזון (לפחות משתדלת),אני מניקה לפי דרישה(כל שעתיים וחצי-שלוש) בקיצור עושה כל מה שנחוץ שיהיה חלב ולמרות זאת אני מרגישה שאין מספיק בעיקר לקראת הערב.לאחרונה התחלתי להשתמש ,בעיקר בערב, בתמ"ל (במקביל אני שואבת רק כדי לא לשדר שיש צורך בפחות חלב ובקושי יוצא חלב,בקושי 10cc ).מה יכולה להיות הסיבה לכך אם אני עושה כל מה שנחוץ? האם כדאי להשתמש בכדורים? האם כדאי להתחיל לשאוב יותר ואם כן כל כמה זמן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמות חלב - תגובה
עדי יותם16/08/2011אפשר לנסות לקחת "חופשה מהחיים" ל-24 שעות, ופשוט לא לצאת מהמיטה, רק למקלחת/שירותים - דמייני שיש לך שפעת ואת פשוט מנוטרלת. עשי כל מה שאת עושה רק קחי את התינוקת למיטה לידך, ספר/עיתון, סרט ב-DVD וכו'. הרבה פעמים 24 שעות כאלה נותנות דחיפה ל"משק החלב".
הרבה אמהות מרגישות ככה בשעות אחה"צ/ערב. לפעמים התינוקות חסרי מנוחה מסיבה אחרת ולא מרעב. המלאות בשדיים שאופיינית לשבועות הראשונים, נעלמת, כי הגוף מתחיל לייצר את החלב "על המקום" ולא מראש.
אם אינך יכולה ליישם את הצעת 24 השעות או שזה לא עוזר (ואני מהמרת שיעזור...) - מציעה שתיפגשי עם יועצת הנקה שתעריך את יעילות ההנקה וכמות החלב ולפי זה תעזור לך לבנות תכנית פעולה.
בהצלחה ותעדכני!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)