משך הנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משך הנקה
    אביה
    15/08/2011

שלום,
    הבן שלי בן 3 חודשים ומקבל רק חלב אם. הוא נולד בשבוע 34 ולא הצליח לעלות במשקל בצורה טובה עם הנקה בלבד אז התחלתי לתת לו בקבוק כאשר דאגתי שלפני כל ארוחה, הוא ינק כדי שלא ישכח איך. בסביבות חודש וחצי- חודשיים הוא התחיל לינוק יותר ולאט לאט הפחתתי את החלב שאני נותנת לו בבקבוק (בקבוק בלילה והנקה ביום).
    הבעיה היא שהוא יונק המון זמן עד שהוא שבע (כשעתיים עם הפסקות קטנות באמצע), למרות שאני רואה שהצורה בה הוא יונק היא בסדר (הוא לא מכאיב והשפתיים שלו פתוחות) ואני שומעת את בליעת החלב. אם הוא לא יונק טוב, אני מנתקת אותו ומתחילים שוב.זה מאוד מתסכל כי יוצא שאני מניקה אותו כמעט כל היום ואני לא רוצה להתחיל רק לשאוב במקום, כי גם זה מגביל.

אשמח לעזרה!
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משך הנקה

הוספת תגובה

• משך הנקה - תגובה

עדי יותם
    17/08/2011

כל הכבוד על ההתמדה, היה בוודאי לא פשוט להתמודד עם לידה בהפתעה!
    לפעמים כאשר הגוף לא מקבל מספיק גירוי - ע"י הנקה, שאיבה או שניהם - בשבועות הראשונים - פוטנציאל ייצור החלב נפגע. ייתכן שכרגע הוא זקוק להנקה ארוכה מאוד כדי לקבל את כל החלב שהוא זקוק לו.
    אני מציעה שתיפגשי עם יועצת הנקה כדי שתוכל להעריך את המצב ולבנות איתך תכנית פעולה.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו