האם יש לי מספיק חלב להניק?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם יש לי מספיק חלב להניק?
    טניה גוסר
    16/08/2011

תינוק שלי בן חצי שנה ,יונק כל 3 שעות ויש לי הרגשה שהוא נשאר רעב הוא מתחיל לבכות ולא רגוע בכלל. אחרי שאני מציעה לו לאכול הוא נרגע. בלילה הוא מתעורר כל 3 שעות לאכול הוא לא מצליח להחזיק יותר שעות בלי אוכל המליצו לי להוסיף לחלב שלי קונפלור בבוקר ובלילה האם זה מה שאני צריכה לעשות למרות שבמהלך היום הוא אוכל פירות וירקות ... אשמח לתשובות :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם יש לי מספיק חלב להניק?

הוספת תגובה

• האם יש לי מספיק חלב להניק? - תגובה

עדי יותם
    19/08/2011

איזה יופי שכבר חצי שנה הוא יונק! לפעמים יש ירידה בכמויות חלב בגלל סיבות שונות - חזרה לעבודה, מתן בקבוקים, חזרת המחזור, ועוד. כדאי להיפגש עם יועצת הנקה שתוכל לשאול אותך את כל השאלות הרלוונטיות ולראות איך מתנהג בהנקה. לא הבנתי למה את מתכוונת כשאת כותבת "מציעה לו לאכול והוא נרגע" - על איזה אוכל מדובר.

קורנפלור זה קלוריות ריקות, אין בזה שום דבר טוב לתינוק, ואני לא ממהרת להציע לאמא לשאוב - בטוחה שגם ככה יש לך מספיק עבודה.

בפירות וירקות אין הרבה קלוריות. בגזר למשל יש פחות מחצי הקלוריות שיש בחלב שלך, ל-100 גרם.

אפשר להציע מזון עשיר יותר בקלוריות - בשר, למשל, או קטניות.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יש לי מספיק חלב להניק

טניה גוסר
    19/08/2011

אני מודה על העזרה, כאשר אמרתי שאני מציעה לו אוכל והוא נרגע התכוונתי להנקה!!! איזה קטניותהכי כדאי להציע לתינוק בגיל חצי שנה??? והאם לוותר על קונפלור בכלל? יש לי עוד שאלה התינוקשלי לא אוהב לשתות מים בכלל אז אני מוסיפה לו את התה לתינוקות בטעם פירות ורק אז הוא מסקים לשתות האם להמשיך ככה או בכל מקרה להציע רק מים רגילים??? או שאפשר אולי לבשל תפוחים במים ולהביא לו לשתות אשמח לתשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יש לי מספיק חלב להניק - תגובה

עדי יותם
    22/08/2011

אם הוא נרגע בהנקה זה מצוין :)

אפשר אפונה, עדשים, ובאופן כללי להציע טעימות ממה שאתם אוכלים. כשאתם מבשלים, להפריש בצד כמות קטנה עם פחות תבלינים/שמן/מלח.

אין שום צורך בקורנפלור.

לא צריך לדאוג שהוא לא שותה מים. התה לתינוקות מלא סוכר וחבל להרגיל אותו לשתייה מתוקה. שימי לצדו כוס פטנט על השולחן, הציעי לו לינוק לפני/אחרי/תוך כדי אם לא מבקש כבר ממילא. החלב הוא ברובו מים ויכול לספק את כל הצרכים שלו. כשהוא יראה את ההורים שותים מים, גם הוא ישתה בסופו של דבר.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו