מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא רוצה לינוקרחלי18/08/2011
שלום
הבן שלי בן חודשיים, יונק בלבד ללא מוצץ, כל שעתיים-שלוש. בערבים המאוחרים האחרונים, היא התחיל לבכות הרבה. בהתחלה זה נראה כאילו הוא רעב, אבל הוא לא מסכים לאכול, אז אני מוציאה לו גרפס והוא יונק קצת וממשיך לבכות, אז אני מנדנדת אותו על הידיים עוד קצת שאולי ירגע וירדם, אבל זה גם לא עוזר. אח"כ אני מנסה שוב להניק והוא לא רוצה וגם נראה שאין עוד גרפסים. הצעתי לו 2 צדדים וכשכבר הייתי משוכנעת שהוא רעב ולא שום דבר אחר, החלטתי לתת לו חלב שאוב. הוא אכל בתאבון! שאבתי מיד וראיתי שכן יש חלב (אמנם לא הרבה, אבל יש).
אז לא ברור למה היתה לו התנגדות כ"כ חזקה לינוק.
אם לא היה מספיק חלב יכול להיות שהוא "מתעצל"ולא רוצה למצוץ עד שייצור החלב ייגבר? יכול להיות שהוא מוכן לאכול רק משד מלא לגמרי? ואם כן- איך אני יכולה להגביר את הייצור, כי הרי זה אמור לקרות באופן טבעי עם הדרישה שלו.
תודה
רחלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא רוצה לינוק - תגובה
עדי יותם22/08/2011קשה לדעת לפי התיאור. ייתכן שהוא מסרב כשזרימת החלב איטית יותר, ייתכן שאלה גזים. אם הוא ילד יחיד, אולי את יכולה לקחת פסק זמן של 24 שעות מכל עיסוק אחר, ופשוט להיכנס איתו (ועם כמה ספרים, סרטים בדיוידי וכו', למיטה, להניק לעתים קרובות, לאכול, לשתות ולישון כמה שיותר, זה כמעט תמיד ייתן דחיפה לכמויות ויעזור לעבור את המשבר. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)