מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לשון קשורה?פרח18/08/2011
ביתי בת חודש, יונקת מלא, אך עדיין יש לי כאבים בפטמות ורגישות כללית בחזה(לא יכולה להצמיד אליו כלום). לאחרונה שמתי לב שכאשר אני מתחילה להניק, אני מחכה שהיא תפתח פה גדול ותוציא לשון, אך היא לא ממש מוציאה לשון בחוץ ואז כשהיא נצמדת לשד יש לי כאבים ואני מרגישה לחץ כאילו היא לוחצת עם החניכיים. רציתי לדעת אם זה מקרה של לשון קשורה, איך ניתן לאבחן ומה ניתן לעשות?
בנוסף, יש לי שד אחד שהוא תמיד יותר מלא, לא משנה אם אני מתחילה להניק בו או בשני. השאלה היא האם זה נורא להתחיל עם הצד הזה רוב הפעמים?
האם לתת לה לינוק רק מהצד הזה עד כדי ריקון, או כאשר מתנתקת להציע את הצד השני?
חוץ מזה, הפורום מקסים ומלמד המון.... כל הכבוד לכן!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשון קשורה? - תגובה
סיגל גולן23/08/2011שלום פרח
אי אפשר לאבחן לשון קשורה בלי לראות גם את הלשון וגם את ההנקה. יש פרוצדורה מאוד פשוטה לניתוק לשון ואפשר להפנות אותך לרופא באזור שלך שמנוסה בזה.
אם תתחילי כל פעם מהשד המלא יותר הוא ישאר תמיד מלא יותר. תנסי להחליף את הצד של ההתחלה. אם עדיין הצד הזה מלא ולא נוח אחרי הנקה, תשאבי קצת להקלה. לא לריקון.
תעדכני אותנה...
סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)