המשך הנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך הנקה
    ליאור
    19/08/2011

שלום רב שמי ליאור ואני אמא של רומי בת כמעט 9 חודשים .עד לפני כמעט חודש הנקתי את ורמי בשילוב עם מוצקים (4 הנקה ו-3 ארוחות מוצקים) והלך לי די מצוין
    חודש שעבר חזרה לי הוסת וסביב חזרתה פשוט ירדו לי כמויות החלב כמעט לאפס (20 מ"ל בשאיבה) מ אני רואה את זה הן בכמויות שאני שואבת (אני עובדת כ-5 משמרות בשבוע אז השאיבות זה מה שהחזיק אותי עד כה) והן במהלך ההקה כשרומי פשוט מתעצבנת...
    אני מ-א-ו-ד רוצה להמשיך להניק ומוכנה לנסות הכול .... מה עליי לעשות ????
    תודה מראש ליאור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך הנקה

הוספת תגובה

• המשך הנקה - תגובה

עדי יותם
    22/08/2011

קראי הצעתי לרחלי למטה. כמו כן, אם אין בעיה של לחץ דם נמוך או סוכר נמוך, יש נשים שנעזרות בכמוסות חילבה להגברת החלב. יש סוג מרוכז ונטול ריח שהוא אפקטיבי יותר. ייתכן גם שמשאבה טובה יותר היתה יכולה לעזור.בכל מקרה, שאיבה בפני עצמה היא לא מדד לכמויות החלב, תינוקות בד"כ יצליחו להוציא הרבה יותר חלב מאשר משאבה.
    אפשר גם לתת את המוצקים בעיקר בשעות העבודה שלך ולהניק יותר בשעות שאת איתה, כדי שתצטרכי לשאוב פחות. כדי להגביר את זרימת החלב בהנקה וגם בשאיבה, אפשר ללחוץ על השד, לחיצה רצופה, מכיוון בית השחי, בזמן שהיא יונקת, ולהפסיק כשהיא מפסיקה. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו