מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מצליחה לשאוב חלב!חן23/08/2011
בשבוע הבא אני חוזרת לעבודה ויש לי תינוק בן חודשיים.
ניסיתי בהתחלה לשאוב עם אוונט ידני ולא יצא כלום
עכשיו יש לי מדלה חשמלית ואחרי שתי ההנקות האחרונות שאבתי במשך יותר מחצי שעה כל פעם והגעתי סה"כ רק ל15 מ"ל...
אין מצב שזה מחסור בחלב, כי כשאני לוחצת עם היד יוצא מלא אבל זה כואב לשאוב כך.
אפשר עצות?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מצליחה לשאוב חלב! - תגובה
סיגל גולן23/08/2011שלום חן
כדי לשאוב חלב באופן רציני (בחזרה לעבודה) יש צורך במשאבה רצינית ודו צדדית. אם תשאבי בעבודה משני הצדדים בו זמנית גם תחסכי זמן וגם תעזרי לשמור על ייצור החלב. אפשר לקנות משאבה דו-צדדית טובה (pump in style או free style: שניהם של חברת מדלה). אפשר לשכור משאבת לקטינה מאחת היועצת הנקה שמשכירה או מהחברה: בפקס. אפשר לקבל משאבת pump in style מגמ"ח במודיעין. הרבה אופציות אבל אני מניחה שנסית את המשאבה mini-electric של מדלה ונראה לי שאת צריכה משהו יותר חזק.
כשאת שואבת תעשי תרגילי הרפיה, נשימות עמוקות, כל דבר שיעזור להזרים חלב. תנסי לא להסתכל על כל טיפה שיוצאת.
סביר שלא יצא הרבה חלב אחרי הנקה טובה. יצא יותר אם תחכי שעה ואז תשאבי. (את לא גומרת לו את החלב מההנקה הבאה!)
בהצלחה
סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)