מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גמילה מהנקהרות16/01/2008
שלום וברכה!
רציתי לשאול שאלה. תינוק שלי בן שנה וחצי עדיין מאוד מתעקש לינוק, בעיקר בלילה. הוא מתעורר הרבה פעמים רק כדי לינוק (בדוק!). אני מבינה שזה הצורך הרגשי שלו אבל אני מאוד עייפה ורוצה לישון. עד עכשיו היה לנו טוב מאוד עם ההנקה אבל די, אני רוצה לגמול אותו. לפני כחודשיים ניסיתי, אבל אחרי יממה של צרחות נוראיות, מכות, שריטות וסתירות שקיבלתי+כאבי גודש בלתי נסבלים, נשברתי.
מה עושים? איך לגמול אותו? ומה לעשות עם הגודש?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לרות
ג'ניס זאוסמר16/01/2008שלום רב,,
קשה לשבור הרגלים במיוחד שאי אפשר להסביר הגיונית.
התינוק שלך לא רעב אלה רגיל לינוק בלילה וכיף לו. הוא לא מתחשב בך ובשינה שלך כי מבחינתו רק הוא קים. לוקח הרבה זמן עד שילד מבין שיש אחרים בעולם ויש להתחשב בו. וזה טבעי ולא אמור להיות אחרת.
את יכולה להפסיק את ההנקה בלילה בכלל, יהיה קשה,הרבה בכי וסיכוי להתפתחות גודש ניכר וסבל. יש העושים את זה ותוך זמן די קצר ברך כלל המצב משתנה. התערבות כזאת לא קלה ולא כל אחד מסוגל כי זה קיצוני.
הדרך השניה היא לבצע את התהליך כולו בהדרגה. להפסיק רק הנקה אחת בלילה עד שמתרגלים. גם זה לא קל מאוד אבל הרבה פחות קיצוני לך ולתינוקך.
עליך להיות אסרטיבית עם הרבה חום ואהבה וכדאי מאוד שיהיה שיתוף פעולה ותמיכה מבעלך.
בהצלחה,
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, את משהו !
רות17/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)