כדורי חילבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כדורי חילבה
    אני
    03/09/2011

רציתי לדעת האם יש המלצה על כדורי חילבה של חברה מסוימת. אני נוטלת כדורי חילבה של לייף, במקביל לשתיית תה שומר. האם יש חברה אחרת שבאמצעות הכדורים שלה אפשר להעלות את כמות החלב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כדורי חילבה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

אני
    03/09/2011

שמעתי פעם שבירה שחורה גם כן יכולה לתרום להגברת ייצור החלב. האם זה נכון? אם כן, האם אפשר להוסיף אותה לשתיית השומר וכדורי החילבה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת - תגובה

סיגל גולן
    05/09/2011

בירה שחורה בתוצרת הארץ היא בעיקר סוכר וצבע. בירה שחורה אמיתית אירופאית אולי תעזור קצת, אבל לא הוכח. אין בעיה לשתות בירה שחורה עם תופסים אחרים
    סיגל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כדורי חילבה - תגובה

סיגל גולן
    05/09/2011

הי אני
    אני חושבת שבכל החברות ההרכב דומה. אני הייתי ממליצה על חילבה ללא ריח. יש מספר חברות שמייצרות אתם ככה.
    אשפר להוסיף תוסף נוסף שמכיל שומר ועוד צמחים שחושבים שמגבירים חלב כמו "חלב רב" או "ממי מילק" או "מור מילק".
    בהצלחה
    סיגל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו