מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוקת בת 3 חודשיםתמר04/09/2011
שלום,
יש לי תינוקת בת 3 חודשים אשר יונקת הנקה מלאה.
שאלתי היא:
כאשר היא מפסיקה לינוק, אני מנסה ללחוץ על השד ואני רואה שיוצא ממנו חלב, ז"א שהוא לא ריק .
האם אחרי הגרפס אם כך, אני אמורה להחזיר אותה לאותו השד או לשד השני?
במידה ולצד השני, הייתי רוצה לדעת מה הסיבה. הרי אם עדיין יוצא חלב מהשד הראשון, לא עדיף שהיא תמשיך למצוץ את אותו השד וכך גם תגיע יותר לחלב השומני?
תודה מראש,
אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תינוקת בת 3 חודשים - תגובה
סיגל גולן05/09/2011שלום
תמיד יצא עוד חלב. השד לא יהיה ריק אפילו חודשיים אחרי שתפסיקי להיניק.
ההמלצה היום היא להיניק משני הצדדים בכל ארוחה אם אפשר. לא זמן מסוים בכל צד, אלא כשהיא משדרת שהיא רוצה שינוי. זה עוזר למנוע גודש וסתימות כשהחלב זורם משני הצדדים בכל פעם.
תמשיכי את ההנקה המלאה! כל הכבוד!
סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם מכורים לאינטרנט?
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)