חוסר חלב אם !!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר חלב אם !!!
    מאיה
    04/09/2011

שלום רב אני בת 26 אמא לילדה בת שנה ו 9 חודשים הנני מניקה אותה ובמקביל היא אוכלת רגיל לפני 8 ימים הייתה לי דלקת בציפורן חודרנית והרופא נתן לי משחה בשם כלורפניקול. השתמשתי בה יומים וזה עזר לי אך כעבור מספר ימים הרגשתי תופעות לוואי גרד בחילות פריחה וחוסר בחלב הפסקתי תשימוש בתכשיר לאחר כמה ימים עברתי עיקור בהרדמה מקומית ואז חזרו התופעות כגוון בחילות יובש בפה .אני מקפידה לשתות הרבה אך אין גודש בשד והחלב יוצא ט ובקושי יש זרימה מה עליי לעשות אני מתחילה לחשוש איך ביום בהיר אחד אין לי חלב מחכה לתשובה תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר חלב אם !!!

הוספת תגובה

• חוסר חלב אם !!! - תגובה

סיגל גולן
    05/09/2011

הי מאיה
    אולי התרופה השפיעה על כמות החלב אבל אם את ממשיכה להיניק הכמות אמורה לחזור. את יכולה לעזור בלקיחת כמוסות חילבה ו/או אחד התוספים הטבעיים שמוכרים בבתי מרקחת. את יכולה לנסות גם להיניק במגע של עור לעור שגם מגביר חלב. תנסי להיניק עוד מספר פעמים ביום, אפילו למעט זמן.
    בהצלחה! סיגל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו