כאבים בהנקה- דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בהנקה- דחוף
    ג
    05/09/2011

ביתי בת שלושה ושבועות. היא נולדה פגה ולכן כשבוע אכלה מבקבוק חלב שאול. בהדרגה למדה לינוק ועלתה יפה במשקל.

בימים האחרונים התחילו כאבים חזקים(מאוד!) כשהיא יונקת. הכאבים אף מלווים בבחילות וגורמים לחוסר סבלנות להניק (הם נחלשים קצת בהמהלך ההנקה.). החלטתי לשאוב לפני הארוחה(משאבה ידנית) וכך לא כואב לי.

אציין שזוהי ילדה רביעית ווגם עם ההנקות הקודמות היו לי בעיות כגון גודש ודלקות חוזרות שנזקקתי לאנטיביוטיקה.

האם יכול להיות שהשאיבה כעת מחמירה את המצב ואיך אוכל לפתור את הבעיה מכיין שהפסקה בהנקה(בגלל השאיבות) לא מפחיתה כאב כשאני מנסה להניק שוב.

תודה מראש ויישר כח על עזרתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בהנקה- דחוף

הוספת תגובה

• כאבים בהנקה- דחוף - תגובה

סיגל גולן
    05/09/2011

שלום ג'
    לצערי הפעם אני לא יכולה לענות מבלי לראות על מה מדובר. אני מאוד ממליצה לך לראות יועצת הנקה באזור מגוריך כדי שתוכל לבדוק את התפיסה ולראות למה יש את הכאב הזה. בינתיים תמשיכי לשאוב ואולי כשהילה תגדל קצת זה פחות יכאב. בהצלחה
    סיגל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו