משאבת חלב חשמלית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משאבת חלב חשמלית
    עדי
    05/09/2011

מצאתי מאמר שאומר שביד שרה יש שני סוגי משאבות - הפשוטות שהן זוועה (מכשיר אינהלציה מוסב) ואינן מומלצות כיוון שעלולות לגרום נזק לרקמת השד, והרציניות שהשכרתן דורשת הפניה מיועצת הנקה. השאלתי את משאבת חלב חשמלית שלclinic care בלי הפניה, זה אומר שהיא א מומלצת ותגרום נזק לרקמת השד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משאבת חלב חשמלית

הוספת תגובה

• משאבת חלב חשמלית - תגובה

עדי יותם
    10/09/2011

ראשית, אין כבר שנים מכשירי אינהלציה מוסבים ביד שרה - זו כבר כמעט אגדה אורבנית :) עדיין יש שם משאבות חצי אוטומטיות, שכדי לכוון בהן את העוצמה צריך להשתמש באצבע, וגם משאבות אלה, בשימוש לא זהיר, עלולות לגרום נזק. הקליניק קייר היא משאבה אוטומטית ולא תגרום נזק, אבל היא לא המשאבה הכי יעילה שיש... בשביל שאיבות פה ושם היא יכולה לענות על הצרכים, ואצל אמהות עם אספקת חלב טובה ומבוססת אף יותר מזה. בכל מקרה, שום משאבה, גם לא היקרה והמשוכללת ביותר, אינה יעילה כמו תינוק בריא שנולד במועד ויונק היטב - אני מציינת זאת רק כדי שאמהות לא יחשבו שהכמות שהן שואבות מעידה על הכמות שהן מייצרות.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז איזו כן?

עדי
    11/09/2011

אני באמת לא מצליחה כל כך לשאוב איתה ואני מודאגת שאין לי מספיק חלב למרות שקטנציק מחובר אליי נון סטופ. איזו משאבה כן כדאי לי לנסות? אציין כי ניסיתי גם את הידנית של אוונט ללא הצלחה.
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז איזו כן? - תגובה

עדי יותם
    13/09/2011

למשל - משאבה כמו סווינג או פאמפ אין סטייל של מדלה, אמדה לקטליין, אוונט חשמלית.
    הרבה פעמים צריך 3-4 שאיבות - פעם-פעמיים ביום, במשך יומיים-שלושה - עד שמתחילים לראות כמויות חלב משמעותיות. ויש נשים שבכלל לא יסתדרו עם המשאבה אבל כן עם סחיטה ידנית (וכמובן עם הנקה). אם הוא עולה במשקל, ממלא די חיתולים ביממה, ומרוצה, את לא צריכה לדאוג לגבי כמויות החלב שלך.

תינוק שמחובר נון-סטופ - לפעמים כדאי להיפגש עם יועצת הנקה כדי להעריך את יעילות ההנקה ואולי להקל עלייך.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקטינה-מדלה

עדי
    15/09/2011

לאחר פגישה עם יועצת הנקה הומלץ לי לנסות את לקטינה.השאלתי מיד שרה דגם מ-2007 ללא וסת עוצמת שאיבה. שמתי לב לכך רק בבית.. השאלה ההאם בטוח להשתמש בה?
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקטינה-מדלה - תגובה

עדי יותם
    26/09/2011

החזירי את המשאבה ליד שרה ובקשי דגם שיש בו וסת. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זה אומר "שימוש לא זהיר"?

דין
    11/09/2011

אני השכרתי מיד שרה "ספקטרה" -
    מה הכוונה שימוש לא זהיר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זה אומר "שימוש לא זהיר"? - תגובה

עדי יותם
    13/09/2011

במשאבה חצי אוטומטית, אם חוסמים בעזרת האצבע את כל הפתח ולמשך זמן ארוך - זה בד"כ חזק מדי ועלול לגרום לפציעה.
    במשאבה אוטומטית, דוגמת הספקטרה, בד"כ אין חשש כזה. אבל גם שם צריך להקפיד שעוצמת הוואקום לא תהיה חזקה מדי - שאיבה, כמו הנקה, לא אמורה לכאוב. בכלל.
    השד הוא לא לימון שמנסים לסחוט, וזה לא שאם תשאבי בעוצמה יותר גבוהה, בהכרח תוציאי יותר חלב.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו