משאבת חלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משאבת חלב
    אפרת
    06/09/2011

אמא לבייבי בן חודשיים, גאה בעצמי מאוד- עד היום הוא על הנקה מלאה (פעמיים בלבד קיבל חלב שאוב מבקבוק), {אני אמא לעוד שני ילדם שאותם לצערי לא הצלחתי להניק...}
    מתכוננת לחזרה לעבודה והייתי מעוניינת לדעת איזה משאבה מומלצת לרכישה,\השכרה יש ברשותי משאבה ידנית של אוונט-אבל אני זקוקה למשאבה יותר רצינית, וכמובן דו צדדית ( ע"מ לקצר את זמן השאיבה) ...
    ידוע לי שלא לכל אחת מתאימה כל משאבה ולכן אני רוצה לברר כיצד אוכל לדעת מהי המשאבה הטובה עבורי ...

*בנוסף ידוע לי שחלב שאוב מוקפא מאבד מערכו, האם בכל זאת הוא עדיף על תמ"ל??!!

תודה ( :

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משאבת חלב

הוספת תגובה

• משאבת חלב - תגובה

עדי יותם
    10/09/2011

משאבות דו צדדיות טובות - מדלה pump in style ואמדה ameda lactaline. במרכז מ.מ.ש בת"א אפשר להתנסות בסוגים שונים כדי להחליט. 03-6472411/

ודאי שחלב אם קפוא ומופשר עדיף על תמ"ל, עשרות מונים... בתמ"לים חסרים למעלה מ-150 מרכיבים שיש בחלב אם, ובראשם הנוגדנים. חלק מהנוגדנים אמנם נהרסים בהקפאה ממושכת אך לא כולם. מעבר לזאת, ברגע שתיכנסי לשגרת שאיבות, התינוק יקבל את החלב ששאבת היום - למחרת היום, ואיבוד הערכים התזונתיים יהיה מזערי.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו