מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משאבת חלבאפרת06/09/2011
אמא לבייבי בן חודשיים, גאה בעצמי מאוד- עד היום הוא על הנקה מלאה (פעמיים בלבד קיבל חלב שאוב מבקבוק), {אני אמא לעוד שני ילדם שאותם לצערי לא הצלחתי להניק...}
מתכוננת לחזרה לעבודה והייתי מעוניינת לדעת איזה משאבה מומלצת לרכישה,\השכרה יש ברשותי משאבה ידנית של אוונט-אבל אני זקוקה למשאבה יותר רצינית, וכמובן דו צדדית ( ע"מ לקצר את זמן השאיבה) ...
ידוע לי שלא לכל אחת מתאימה כל משאבה ולכן אני רוצה לברר כיצד אוכל לדעת מהי המשאבה הטובה עבורי ...
*בנוסף ידוע לי שחלב שאוב מוקפא מאבד מערכו, האם בכל זאת הוא עדיף על תמ"ל??!!
תודה ( :* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משאבת חלב - תגובה
עדי יותם10/09/2011משאבות דו צדדיות טובות - מדלה pump in style ואמדה ameda lactaline. במרכז מ.מ.ש בת"א אפשר להתנסות בסוגים שונים כדי להחליט. 03-6472411/
ודאי שחלב אם קפוא ומופשר עדיף על תמ"ל, עשרות מונים... בתמ"לים חסרים למעלה מ-150 מרכיבים שיש בחלב אם, ובראשם הנוגדנים. חלק מהנוגדנים אמנם נהרסים בהקפאה ממושכת אך לא כולם. מעבר לזאת, ברגע שתיכנסי לשגרת שאיבות, התינוק יקבל את החלב ששאבת היום - למחרת היום, ואיבוד הערכים התזונתיים יהיה מזערי.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)