שאיבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאיבה
    טלי
    08/09/2011

שלום רב
    בני בן ארבעה וחצי חודשים. עד עכשיו הנקה מלאה בלבד! שנינו מרוצים מאד ורוצים להמשיך כך:-)
    בשבוע הבא יש לי אירוע ורציתי למנוע מבני את הבלגן מסביב ולהשאירו בבית עם בקבוק שאוב. היות ומדובר בעוד שבוע ניסיתי היום לשאוב ולתת לאימי להאכילו מבקבוק אך אני לא מצליחה לשאוב. ממש מוזר כי בני אוכל כל שעתיים וחצי שלוש כבר ארבעה וחצי חודשים ואין לי מה לשאוב. רק בבוקר הצלחתי לשאוב מאה מ"ל.
    שאלתי היא: אם אשאב כמה בקרים עד האירוע ואקפיא. האם ניתן יהיה לאחד את השאיבות לבקבוק אחד לאחר ההפשרה? כמו כן האם ניתן לשמור מספר בקבוקים שאובים במקרר ולאחד אותם בזמן ההאכלה או שאסור אלחד בין המנות השאובות?

האם זה הגיוני שלא יוצא כל כך חלב בשאיבה, רק בבוקר?

תודה רבה מראש לעבודת הקודש שאתם עושים כאן...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאיבה

הוספת תגובה

• שאיבה - תגובה

לילי עוזיאל
    10/09/2011

טלי היקרה,

אני שמחה שאת מניקה בכיף!
    נכון, לוקח זמן ללמד את הגוף "להיענות" למשאבה, שהחיבור שלנו איתה אינו דומה לחיבור שלנו עם ילדינו.
    שאיבה של 100 סמ"ק בנוסף להנקה מלאה היא נהדרת!
    הבוקר הוא אכן זמן מצוין לשאיבה ואם ככה הולך לך טוב - המשיכי כך.
    לשאלתך: ניתן להקפיא כמה שקיות חלב ולחברן לאחר הפשרה (רצוי במקרר יממה לפני או בקערית מים חמימים) כדי שלייצר נפח לארוחה.
    תינוקות יונקים מסתפקים פעמים רבות בארוחות קטנות כאשר האמא לא נמצאת ומשלימים את החסר כשאמא חוזרת. אל תדאגי אם הוא לא מסיים את הבקבוק.
    מאוד עוזר לשאיבה:
    לעסות את השד לפני השאיבה
    להחליף כמה פעמים בין השדיים בעת השאיבה
    ללחוץ על החלק האחורי של השד לחיצות עמוקות וממושכות תוך כדי שאיבה לשיפור ניקוז השד - אפשר להחליף מיקום הלחיצה כל פרק זמן של כ2 דקות
    לא להסתכל על הבקבוק תוך כדי השאיבה אלא להסיח את דעתך (כן - מותר לראות טלויזיה ולשאוב...)

תהני באירוע וגם בשמחות נוספות,
    לילי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו