דחוף דחוף דחוף-גודששש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף דחוף דחוף-גודששש
    דפנה
    10/09/2011

שלום

אני ילדתי ביום שני 5/9 והילד שלי עבר לפגיה עקב בעיה ריפואית.
    לאחר יומיים אמרתי שאני יתחיל להניק אותו.
    אני התחלתי ונאמר לי שבגלל המכשיר שעל גופו עדיף לשאוב ואז נודע לי שיש לי בעיה בחזה שמואל אני לא מצליחה להוציא חלב!!!!!!!!!אחרי אין סוף נסיונות הגיע הרופא ואמר שיש לי סתימה וניסה לפתוח לי עם מחט את הפטמה שזה היה מאוד מאוד מאוד קשה.ואז שוב נסיון לשאוב ללא הצלחה!!!!!!!!!!!
    ואז אחות אמרה לי לקנות כרוב ולהפסיק לשאוב.
    אז כבר יומיים אני עם כרוב בחזה וכאבים קשים וחזרתי כבר הביתה מבית החוליםהחזה במצב קשה גודש רציני ואני ממש מפחדת שיהיה לי משהו בחזה.
    מה עושים במצב כזה שגם לשאוב אני לא רוצה בגלל הכאב וגם זה לא יוצא וגם ממש מפחדת לגעת.
    מה עושים????????????????????????????
    דפנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף דחוף דחוף-גודששש

הוספת תגובה

• דחוף דחוף דחוף-גודששש - תגובה

עדי יותם
    10/09/2011

חייבים לרוקן את החלב כדי שלא תתפתח דלקת. אפשר להיכנס למקלחת לכמה דקות עם מים חמים *על השכמות, לא על החזה ישירות* ובמקביל לעסות את השדיים, עד שחלב יתחיל לטפטף. לרוקן קצת בלחיצות באופן ידני וכשהשד מתרכך מעט - לשאוב.

חשוב לשתות הרבה ולנסות לשכב על הגב עם קומפרסים קרים על החזה. ארגון הבריאות העולמי ממליץ כטיפול לסתימות בצינורית על איבופרופן (אדוויל, נורופן).

נסי להיפגש בהקדם עם יועצת הנקה - אולי תוכלי להיעזר ביועצות שיש בביה"ח, ואם לא אז באופן פרטי.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו