הנקות תכופות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הנקות תכופות
    ה. נ
    10/09/2011

שלום, ביתי בת 3 חודשים והחלה להתהפך מהגב לבטן וכו'. שמתי לב שבימים האחרונים היא יונקת יותר בתכיפות (כל 1.5 ש') ומפזרת שינה במשך היום.

שאלתי היא האם היא רעבה יותר כי היא פעילה יותר או שהחלב שלי אינו מספיק לה וצריך לתת תוספות של תמ"ל? היא אומנם יונקת מלא אך אני נותנת מדי פעם בקבוק עם מטרנה אם אני לא מספיקה לשאוב.

בנוסף היא החלה להתעורר בלילה בשעות שלא אופיניות לה? לא רוצה מוצץ או מים רק ציצי...

ה.נ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הנקות תכופות

הוספת תגובה

• הנקות תכופות - תגובה

לילי עוזיאל
    10/09/2011

ה.נ. יקרה,

בגיל של ילדתך הקטנה ישנן אמהות רבות שמרגישות שילדיהן עוברים "קפיצת גדילה", מעיין הגברה של הדירשה שמביאה להגברה בייצור החלב. זו הדרך הטבעית של ילדתך לדאוג להגדלת נפח החלב שאת מייצרת - אם היא זקוקה להגדלה כזאת.
    בנוסף: תחושתך נכונה, בשלב של שינויים התפתחותיים יכולים להיות גם שיבושים ו/או שינויים בסדר היום.
    זהו גם גיל בו לעיתים תינוקות שישנו שינות טובות וסדירות לעיתים ישנים פחות טוב - אולי בגלל תחילת תחושת הלחץ בחניכיים שאצל חלק מהקטנים מתחילה זמן רב לפני הבקיעה עצמה.
    אם אין רושם שעובר עליה משהו בריאותי לא תקין (בדיקת רופא - לשקול דעתך) ואם העליה שלה במשקל ממשיכה להיות תקינה (שקילה בטיפת חלב תגלה זאת בקלות) - לא הייתי דואגת. הייתי מאפשרת לה גישה חופשית לשד וזה הכל.
    אם משהו נוסף מתעורר - אנחנו כאן בשבילך!

המשך ה(ע)נקה מהנה,
    לילי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו