מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הילדה לא רגועה אחרי הנקהמורן12/09/2011
היי
ילדתי לפני שבוע וחצי ואני מנסה להניק אך הילדה נשארת לא רגועה גם אחרי הנקה
אני שואבת אחרי כל הנקה כדי לעודד יצירת חלב אבל לא יוצא כלום כמעט.
האם זה אומר שאין לי חלב?
אני שותה כדורי "חילבה" להגברת החלב אבל גם לא עוזר
מה אני יכולה לעשות? מאודדד רוצה להניק מפחדת שיהיה מאוחר בגלל התוספות
וגם מפחדת שאני עושה נזק לילדה משאירה אותה המון שעות רק על הנקה משד לשד לא רגועה עד המטרנה..
בבקשה עזרו לי !
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאמא לאמא
דין12/09/2011היי מזל טוב קודם כל,
תהא אשר תהא התשובה ,קראתי את מה שכתבת ואני יכולה להבטיח לך :
את לא לבד,הלבטים ,כן אכלה לא אכלה וכיו"ב - באמת שהכל מסתדר ואם את מעוניינת באוזן קשבת המייל שלי הוא :[email protected]
המון סבלנות ובהצלחה
דין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההילדה לא רגועה אחרי הנקה - תגובה
סיגל גולן13/09/2011שלום מורן
יש מספר דברים שצריך לבדוק:
1. האם התפיסה אידיאלית, האם היא תופסת ביס גדול של השד ומצליחה להעביר חלב בצורה יעילה?
2. באיזה משאבה את משתמשת כדי לשאוב חלב אחרי הנקה? אולי צריך משאבה רצינית יותר...את לא יכולה לדעת על פי יציאת חלב כן או לא אם יש שם חלב. שאיבה זה לא אינדיקציה.
3. אולי היו נסיבות סביב הלידה שגרמו לעיכוב מסוים בייצור ובזרימת החלב ושהשפיעו על ההנקה עד עכשיו.
אני ממליצה לך בחום בגין הרצון הגדול שלך שזה יסתדר להתקשר ליעוצת הנקה מוסמכת באזור מגוריך כדי לקבל ליווי צמוד. בהצלחה!
סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)