חשיש והנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשיש והנקה
    יהלי
    19/01/2008

שלום, יש לי שאלה ... אני אמא לתינוק בן שמונה וחצי חודשים. לפני ההריון הייתי מעשנת כמעט כל יום במשך תקופה ארוכה סיגריות חשיש עם בעלי. כשנודע לי שאני בהריון הפסקתי. בני תינוק יונק ואני כמובן כאם, רוצה את הטוב ביותר בשבילו. לפני שבועיים, חזרתי לעשן גוינט אחד כל ערב אחרי שבני הולך לישון. רציתי לדעת אם ההשפעה עוברת אליו בחלב של למחרת בבוקר? בנוסף בשבוע האחרון הוא משלשל המון משהו כמו 6-7 פעמים ביממה, שלשול מאוד מימי. לקחתי אותו לרופא שאמר לי שזה וירוס. האם יש קשר לחשיש ולשילשולים של בני?
    מחכה לתשובה אובייקטיבית ככל האפשר.... יהלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשיש והנקה

הוספת תגובה

• תשובה ליהלי

ג'ניס זאוסמר
    20/01/2008

יהלי שלום,
    קיימת עידות על הופעת החומר הפעיל THC מהגראס מופיע בשתן ובצואת התינוק. המידע לא מדבר על קיום שלשולים.
    מדווח על ישנויניות יתר בקרב תינוקות כאלו ושיעור גבוה יותר של מוות בעריסה ! הפרעה פוטנציאלית בהתפתחות מוטורית וירידה ביצירת חלב אצל האם
    ההשפעה לא ניתן לראות למחרת בכלל כי שימוש יומי גורם להשפע מצתברת - האם זה מה שאת רוצה לתינוקך?
    מעבר לזה - לתינוקות רכים מגיע הורים/מטפלים בריאים, ערניים ואחראים - לא מומלץ לעשן גראס בכלל בזמן תקופת ההנקה.
    תחשבי היטב
    פעם נוספת,
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו