הנקה ללא הפסקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הנקה ללא הפסקה
    סיון
    14/09/2011

שלום רב,
    בני בן החודש יונק כל היום. (ניזון רק מהנקה)
    במשך היום הוא לעיתים "מושך" הנקה במשך שעה- שעה וחצי. הוא אינו נרדם ממש ,אבל עושה הפסקות קלות. אם אני מנסה לנתק אותו הוא מתחיל לבכות. לעומת זאת יש הנקות בהן הוא יונק ממש מעט. שני המצבים מביאים לכך שהוא אינו ישן יותר משעה- שעה וחצי ברצף במשך היום. (יש ימים שהוא ערני המון שעות - עד 9 שעות!) בלילה הוא ישן שעתיים-שלוש.
    דבר נוסף- בהנקות הארוכות שלו הוא לפעמים מתעצבן, מתחיל "להשתולל" ולבכות, עושה סימנים שהוא מחפש ורוצה להמשיך לינוק אך נכנס למצב של השתוללות וקשה לי לחבר אותו מחדש.

מה אפשר לעשות כדי לייעל את ההנקות לקצרות יותר ויעילות יותר אחריהן הוא ישן, לפחות לפעמים, יותר משעה וחצי?
    סיון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הנקה ללא הפסקה

הוספת תגובה

• הנקה ללא הפסקה - תגובה

סיגל גולן
    15/09/2011

שלום סיון
    חסר לי מידע לגבי העליה במשקל. אם יש עליה בעיתית, יכול להיות שכדאי לעבוד על הגברת הייצור כדי שיהיו הנקות יעילות יותר. גם לראות יועצת הנקה מוסמכת באיזור מגוריך כדי לשפר את התפיסה.
    אם העליה במשקל טובה, אולי הוא מסמן לך שהוא רוצה להמשיך למצוץ משהו אבל שהוא כבר לא רוצה את החלב? ואז אפשר להציע לו מוצץ או את האצבע שלך או מישהו אחר.
    מקוה שזה עזר!
    סיגל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו