מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב קל בשד ואולי בצקת בשדדפנה14/09/2011
שלום, אני מניקה 5 חודשים. בימים האחרונים הרגשתי אי נוחות בפטמה של שד ימין בזמן ההנקה וחשבתי שזה בגלל שצומחות לביתי שיניים והיא משפשפת את החניכיים על הפטמה . היום הבחנתי שבצד העליון של השד התפתח סוג של גודש או בצקת. הוא יותר קשה ואני מרגישה את הוורידים או "צינורות" בולטים..כאילו קשר של חוטים צפופים. זה רק בחלק אחד של השד. לא סבלתי מגודש או בעיות אחרות בהתחלה. האם זו דלקת? האם אני צריכה להיבדק? למי הולכים? רופא משפחה או גניקולוג? אני טסה מחרתיים לחופש ומודאגת. אודה לכם אם תחזרו עם תשובה במהירות האפשרית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב קל בשד ואולי בצקת בשד - תגובה
סיגל גולן15/09/2011הי דפנה
אם יש כרגע דלקת היא כנראה דלקת מקומית ולא חיידקית. דלקת חיידקית מלווה בחום לרוב. אני מניחה שיש סתימה קלה בפנים. רצוי לעסות את המקום הקשה, אפשר במקלחת או עם שמן או קרם כדי לשחרר את החסימה. אפשר לנסות להיניק בתנוחות שונות כמו "דרבוקה" או תנוחת הצד. אפשר לעשות קומפרס חם כדי לעודד את הזרימה.
קשה לכוון לאיזה רופא ללכת: תבחרי מי הכי ידידותי להנקה. אם את נוסעת לחופש ומפחדת שזה יתפתח לדלקת חיידקית אולי כדאי לראות רופא ושיהיה לך אנטיביוטיקה למקרה שיעלה החום. אפשר ורצוי להמשיך להיניק בכל מקרה!
תבלי יפה ותרגישי טוב!
סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)