מיואשת מההנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואשת מההנקה
    אפרת
    16/09/2011

שלום לכן
    אני ממש זקוקה לעצתכן ותמיכתן....אז תודה מראש
    ביתי בת שלושה וחצי חודשים יונקת מלא. לאחר למידת לקח מהלידה הקודמת כאן החלטתי שלא אשאב בעקבות דלקות קשות וסתימת צינוריות שהיו לי.
    אמרו לי בטיפת חלב לחכות לתמ"ל לפחות עד גיל חודשיים וכך עשיתי. חששתי שיהיו לה גזים מתמ"ל והמתנתי. לא תיארתי לעצמי שתינוקת בת חודשיים תהפוך לסרבנית בקבוק.
    ניסיתי את כככככככללללל הבקבוקים האפשריים והשתמשתי בכל העצות האפשריות מקריאה באינטרנט, חברות ועוד.
    מעבר לזה שאני מיואשת ומרגישה שאין לי אוויר ואין לי חיים הקטנה שלי כל הזמן רעבה, קמה בין 3 ל-4 פעמים בלילה ולי כאמא שלה אין מספיק חלב לתת לה.
    ז"א המצפון עובד לי פעמיים: פעם ראשונה אני מודה שנמאס לי להניק, אני לא נהנית מזה, נמאס לי להוציא ציצי בציבור, נמאס לי שהכל יושב עלי, שאני לא יכולה לצאת לשאוף אוויר לבד ולבלות. אני פשוט לא חיה ועוד חודש חוזרת לעבודה. לא כדאי שאחזור לעבודה תובענית שלי בלי אוויר.
    פעם שנייה ,רע לי עם מה שכתבתי ויש לי נקיפות מצפון על זה שאני לא מעניקה לה מה שהיא צריכה כי היא כל הזמן רעבה.
    בעלי ניסה, הסבתות, שאני בבית ושאני לא. ניסיתי את כל התנוחות אני. אפילו שאבתי חלב כדי לראות אם זה עניין הטעם.
    אני מאמינה בגישה של "וין-וין" וכרגע אנחנו ב"לוז-לוז". אני כבר שלושה שבועות לא ישנה בלילה, יש לי עוד ילדה בת שלוש ואין לי הרבה אנרגיה. זה לא פייר לאף אחת מהן וגם לא לי.
    הזמנו את הפלייטקס מארה"ב, כרגע ממתינים.

מה עלי לעשות?? להכריח אותה בכח ולשמוע אותה צועקת לי בידיים??? קשה לי לעשות את זה. מרגישה שאני מתעללת בה. מצד שני, אם היא לא שבעה גם כאן אני חוטאת
    איך יוצאים מהפלונטר הזה???
    אגב, אני רוצה להמשיך להניק אותה, בפרוש לא להפסיק (במיוחד למטרות חיסונים, גזים, פינוק ועוד) אבל גם לשלשב בקבוק לשם אויר

תודה וסליחה על ההשתפכות
    אני בן אדם מאוד חזק אבל כאן מרגישה שהכח נעלם לי

תודה מראש

- - - - - - - - - - - - - - - -

ברומנטיקה ואהבה הבומרנג הפוך-

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת מההנקה

הוספת תגובה

• תנסי את זה

אולסיה
    18/09/2011

שלום, היתה לי אותה בעיה, והייתי אמורה כבר לחזור לעבודה. הפתרון שמצאנו: להוסיף כפית של דייסת קורנפלור של מטרנה לכל 60 מ"ל של חלב שאוב. כן-כן, אני יודעת, שזה מותר רק מגל 4 חודשים אבל לא היתה לי בררה, היא פשוט סרבה לקחת את הבקבוק. גם עם חלב שאוב. מרגע שהתחלתי להוסיף לה את הקורנפלור היא מסכימה לקחת בקבוק (למרות שגם לא מתלהבת מזה, אבל אני יכולה לצאת מהבית!!! זה כבר משהו!). אני מדגיזה שלא נתתי את התוספת לפי המתכון שרשום על גבי האריזה אלה רק תוספת קטנה (כפית ולא כף! לכך 60 מ"ל). התינוקת ישנה אחרי תוספת זאת לפחות 4-5 שעות רצופות. לא היו לנו תופעות לוואי כגון גזים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תנסי את זה - תגובה

סיגל גולן
    18/09/2011

לי יש ממש בעיה עם קורנפלור. זה ללא ערך תזונתי לגמרי. אנחנו רוצים לתת לתינוקות שלנו תזונה נכונה מהתחלה. אולי במקום אפשר היה לתת דיסה אחרת עם ערך תזונתי למרות שזה מוקדם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיואשת מההנקה - תגובה

סיגל גולן
    18/09/2011

הי אפרת
    אני יכולה להבין את הקושי שלך. למידת שתיה מבקבוק זה הדבר הקל ביותר שתינוק לומד. אם בתך לא לוקחת בקבוק זה יכול להיות בגלל קושי רגשי ולא פיזי. היא בטח מרגישה את הלחץ שלך שהיא תקח. אם תצליחי להוריד את הלחץ, יש יותר סיכוי. עוד טיפים: לתת לה בקבוק לא כשהיא מאוד רעבה, אלא אחרי רוב ההנקה. לתת את זה ללא לחץ. לנסות גם בין ארוחות. תאמיני ביכולות שלה ותגידי לה באופן כן שאת מאמינה בה. סבלנות ועקביות. תעדכני אם זה עזר.
    סיגל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו