מעבר מהנקה מלאה לבקבוק-ללא הצלחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעבר מהנקה מלאה לבקבוק-ללא הצלחה
    ענת
    17/09/2011

בני בן 3 וחצי חודשים, עד כה מקבל הנקה מלאה. אני לא שואבת, לא מסתדרת עם השאיבה. אני מעוניינת להתחיל להרגיל אותו לבקבוק עם מטרנה/ סימילאק. ניסינו כמה פעמים לתת לו את הבקבוק והוא סירב והתחיל לבכות, ולא הסכים בשום אופן לאכול ובסוף נשברתי ונתתי לו הנקה.
    ניסינו גם אני לתת וגם בעלי, והתגובה זהה.
    יש הצעות/ טיפים מה כדאי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מעבר מהנקה מלאה לבקבוק-ללא הצלחה - תגובה

עדי יותם
    19/09/2011

יש כל מיני דרכים לתת בקבוק לתינוק יונק. בראש ובראשונה להימנע ממלחמות כדי לא ליצור התנגדות שתאריך את התהליך.
    אני מציעה שאם אין לחץ זמן, לעזוב את הנושא ליומיים שלושה.
    לאחר מכן, את יוצאת מהבית, או שבן הזוג יוצא מהבית עם התינוק - לא מספיק שתהיי בחדר אחר, לתינוקות יש חיישנים רגישים במיוחד...
    אפשר לתת את הבקבוק קודם כל כמשחק. לתת כמות קטנה ולהציע אותו כמו כל צעצוע אחר.
    אפשר לנסות להאכיל בתנוחה שונה מתנוחת הנקה - למשך שאבא יושב על השטיח בברכיים מורמות, והתינוק מולו, נשען בגבו על השוקיים שלו.
    אפשר דווקא בתנוחת הנקה ממש - בקבוק מתחת לבית השחי של אבא.
    אני מציעה שתנסו טכניקה אחת פעם ביום-יומיים-שלושה. אם לא יעבוד, כתבי לנו שוב וספרי איך הגיב התינוק להצעות השונות, ונציע לך הצעות נוספות.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו