האם משקל תקין? או צריך תוספת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם משקל תקין? או צריך תוספת
    ש
    18/09/2011

שלום לכן בני ב22 לחודש יהיה בן חודשיים משקל הלידה שלו הוא היה 2.830
    משקלו לפני שבוע היה נ4.280 האם העלייה במשקל תקינה? למה כולם אומרים לי איזה קטן הוא והאם זה בסדר שהוא לפעמים ישן לילה שלם (מ9 בערב עד 6 בבוקר?)
    ועוד שאלה אני מניקה הנקה מלאה ורציתי לדעת לגבי המחזור האם באמת הנקה מונעת את קבלת המחזור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האם משקל תקין? או צריך תוספת - תגובה

סיגל גולן
    18/09/2011

שלום ש
    על פניו נראה שהעליה במשקל תקין, אבל כדי להגיד סופית אני צריכה לדעת כמה ירד בימים הראשונים, מתי חזר למשקל הלידה ותחנות המשקל מאז. זאת אומרת חשוב גם לדעת כמה עלה בחודש הראשון וכמה בחודש השני כדי לבדוק שאין הדרדרות.
    אם הוא ישן הרבה בלילה אני מקוה שהוא מדביק את הפער ביום. אם העליה במשקל לא עקבית אולי יהיה כדאי להעיר אותו פעם אחת בלילה לארוחה.
    הנקה מלאה עוזרת למנוע הריון אם יש הנקה לפי דרישה, אם התינוק עוד לא בן 6 חודשים ואם עוד לא חזר המחזור. אבל בהפסקה גדולה בלילה ללא הנקה את לא "מחוסנת" באותה מידה שיולדת שמניקה גם בלילה.
    בהצלחה
    סיגל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו