הנקה חזרה לעבודה ותמ"ל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הנקה חזרה לעבודה ותמ"ל
    קרנית
    20/09/2011

שלום רב
    בני בן 5 חודשים. ינק בלבד עד לפני חודש ומאז אני "מכינה" אותו לחזרה שלי לעבודה ונותנת לו בקבוק פעמיים ביום בין השעות 9-14. לציין שסרב בקבוק ולקח שבועיים עד שהסכים.
    בשלושה ימים אחרונים ממש לא רוצה לינוק במשך היום ושמח כשאני נותנת לו בקבוק במקום וזה ממש שובר אותי. בלילה ממשיך לינוק אבל גם אוכל פחות בכל פעם.

אני חוזרת לעבודה בעוד 10 ימים ויש לי שתי שאלות
    1. העבודה שלי אינטנסיבית ביותר ואני לא אוכל לשאוב - האם אוכל להמשיך להניק בוקר וערב (ולילה אם ירצה)? או שאם לא אשאב יפסק לי החלב? אני אעדר מהבית לכ11 שעות ביום

2. האם יש לי דרך להחזיר אותו לרצות לינוק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הנקה חזרה לעבודה ותמ"ל

הוספת תגובה

• הנקה חזרה לעבודה ותמ"ל - תגובה

עדי יותם
    26/09/2011

כשהתינוקות מסכימים לעבור מהנקה לבקבוק ובחזרה, הגוף בהחלט יכול להתרגל ולייצר חלב רק בזמן ההנקה (כולל בשעות שמקבל בקבוק בסופי שבוע).
    נשמע שהתחילה אצלכם שביתת הנקה, וזה באמת לא פשוט... אני מציעה שתפסיקי עם הבקבוקים במידת האפשר, הניקי אותו בשכיבה במיטה בחדר חשוך ושקט, אל תתני לו להגיע למצב של רעב אלא הציעי הנקה קצת לפני הזמן שלדעתך היה מבקש מעצמו. גם הנקה בעמידה, בנדנוד, במנשא, בחוץ, באמבטיה משותפת - יכולות לעזור. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו