ייצור חלב ושאיבה-טרם קיבלתי מענה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ייצור חלב ושאיבה-טרם קיבלתי מענה
    גילת
    22/09/2011

1.רציתי לדעת מדוע מייעצים לשאוב בכל צד 7 דק' לאחר מכן 5 דק' ואז 3,מה המשמעות של זמן זה ?
    2.מדוע לחלק מהנשים יש יותר חלב ולאחרות פחות (האם זה גנטי? כמובן בהתחשב בכך שכל התנאים לייצור מספיק של חלב מתקיימים: שינה,תזונה נכונה,הנקות תכופות וכו')
    3.בתי בת 3 חודשים ,יונקת כמעט באופן מלא,לאחרונה אני חשה שבשעות הערב אין לי מספיק חלב.כשאני נותנת לה בקבוק עם סימילאק היא אוכלת כ-130מ"ג,כמות שהגוף שלי לא מייצר!,כיצד אני יכולה להגביר את הכמות? האם זה קשור בעובדה שבשבועיים האחרונים היו כ-3 ימים (לא רצופים) שלא הייתי נוכחת בבית משעות הצהריים עד הלילה (בימים אלו שאבתי ידנית כל 4 שעות)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חלב התחלתי

שירן
    22/09/2011

כי ב-7 דק ראשונות זה חלב התחלתי, לאחר מכן התינוק מגיע לחלב השומני שמלא בכל הטוב שהוא זקוק להם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ייצור חלב ושאיבה-טרם קיבלתי מענה - תגובה

עדי יותם
    30/09/2011

עניתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו