מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התמעטות חלבשירן22/09/2011
שלום,
החלב שלי מתמעט. כעיקרון אני עובדת והילדה התחילה לאכול סימילאק במקביל להנקה, כעת היא יונקת פעמיים ביום וניזונה מסימילאק 3-4 פעמים. נהיה לי פחות חלב. אם אני אתחיל לשאוב כל 3 שעות תפוקת החלב תגדל?
זה יחזור להתמלא?
מה עדיף סימילאק או מטרנה? כעיקרון הבת שלי היא בת 4 חודשים והיא עדיין עושה צואה כל יומיים - שלושה. חשבתי אולי זה קשור לסימילאק? האם מומלץ לעבור למטרנה? אם כן איזה, לאותה חברה יש כל כך הרבה אופציות שאני לא יודעת מה טוב.
לסימילאק אדוונס יצא אדוונס פלוס- אז עכשיו אדוונס הרגיל לא מספיק טוב?
מה מומלץ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התמעטות חלב - תגובה
עדי יותם30/09/2011כן, שאיבה במשאבה טובה כנראה תעזור ותגביר את ייצור החלב.
ההבדלים בין המוצרים זניחים, אין צורך להתפתות לפרסומות. אפשר לשלב, אפשר ללכת על הכי זול - זה לא באמת משנה. שום תמ"ל אינו מתקרב לחלב אם ובכל התמ"לים חסרות עשרות מרכיבים שקיימים בחלב שלך.
עקרונית לתינוק שתזונתו משולבת אמורןות להיות יציאות כל יום. חפשי באינטרנט מסמך של משרד הבריאות בשם "התדריך לתזונת התינוק" - בסופו יש נספח מפורט על הכנת תמ"ל. ייתכן שאופן ההכנה גורם לעצירות.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)