מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שינויים בחזה תוך כדי תקופת ההנקהדפנה23/09/2011
שלום רב,
אני מניקה מלא את בני שנולד לפני כמעט 4 חודשים.
עד לפני כשבועיים בני היה יונק כל שעתיים והחזה שלי היה גדול כמו בהריון וכבד מאוד.
לפני כשבועיים בני התחיל להגדיל את הרווחים בהנקה לכל 3-4 שעות והוא ישן לילה מלא משעה 20 עד 6 בבוקר (חמסה).
שלשום שמתי לב שהחזה שלי נהיה קטן יותר במידה ולא כבד (חזרתי לחזיות שלפני ההריון - מידה אחת פחות).
אני חוששת שישנה ירידה דרסטית בתפוקת החלב בגלל שהחיתולים של בני פחות מלאים.
האם עלי לנקוט בפעולות מיוחדות?
האם זה קשור לכך שאני התחלתי לקבל 20 מ"ג פרדניזון או שהעלתי את רמת אימוני הכושר שאני עושה (45 דקות הליכה מאומצת ובנוסף תרגילי בטן)?
מודה על כל תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינויים בחזה תוך כדי תקופת ההנקה - תגובה
עדי יותם01/10/2011השינויים בחזה והירידה בתכיפות ההנקות קורים בדרך כלל תוך כמה חודשים. לא נשמע שהספורט או הפרדניזון גרמו לבעיה. כל עוד עולה במשקל באופן תקין ומרטיב 5-6 חיתולים ביממה, הכל בסדר. אם היתה ירידה בחלב והיה רעב, היה מתעורר בלילה לעתים יותר קרובות, לא יותר רחוקות... בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)